Nea Radio

Storseier i siste hjemmekamp

Blink-kaptein Vegard Fiske med NFF-pokalen Foto: Knut Erlend Jegersen

Blink fortjent 6-1 mot Mosjøen, men det var varierende kvalitet på spillet.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Tabelljumbo Mosjøen ble ingen match for opprykksklare Stjørdals-Blink Fotball. Etter kampslutt mottok kaptein Vegard Fiske NFF-pokalen som synlig bevis på at laget neste sesong er tilbake i Postnord-ligaen.

Sondre Hopmark Stokke gjorde 1-0 da han ble frispilt i det sjuende minutt. Like etterpå utlignet gjestene da de spilte seg gjennom et uoppmerksomt Blink-forsvar..

Midtveis i omgangen satte rødtrøyene to kjappe scoringer. Jørgen Sollihaug økte til 2-1, 50 sek. senere dundret Nedzad Sisic inn 3-1. Idet en av Mosjøens midtstoppere rev ned Sondre Hopmark Stokke som sistemann og fikk rødt kort lå det flere mål i lufta, men Mosjøen la seg kompakt og Blink ble for upresise. Det sto 3-1 ved pause. så lagene gikk til pause med 3-1. 6 minutter ut i andre omgang fant en corner fra Stokke hodet til Sisic som kom inn på bakre stolpe. Han headet knallhardt i bakken og inn. 4-1. Fem minutter senere var Sisic igjen på plass ved bakre stolpe og headet inn et overlegg fra venstresiden. Idet klokka passerte 90 minutter ble Jørgen Sollihaug frispilt og pirket ballen forbi keeper og i mål til 6-1.

Dermed ble det 6-1 i tredje hjemmekamp på rad. Serien avsluttes mot Steinkjer på Guldbergaunet lørdag 21.okt. Blink leder med 17 poeng foran Kolstad en runde før slutt. Det er for øvrig klart at Strindheim neste år spiller i 4.div, to nedrykk på rad for klubben som til sommerpausen så ut til å være Blinks tøffeste rival om opprykk.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...