Annonse
Nea Radio

Delte ut 10 millioner kroner:

Storpremier i Trøndelag

Storvinnere på Fosen jubler sammen med Tom Stiansen og Jorun Stiansen. Foto: Postkodelotteriet

Onsdag var Postkodelotteriet på tur til Trøndelag, nærmere bestemt til Bjugn.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 13.10.2022 kl 16:43

Annonse

Som ambassadører for Postkodelotteriet, har Tom Stiansen og Jorun Stiansen som jobb å reise land og strand rundt for å overraske heldige vinnere med små og store pengepremier. I går tok de turen til Fosen og til Bjugn, med gevinstsjekker for til sammen 10 millioner kroner i kofferten. Det ble med andre ord mange store smil og mange gledestårer å se i Bjugn i går.

I Postkodelotteriet er det noen som vinner hver eneste dag. Fire ganger i året slår lotteriet på stortromma med en litt ekstra stor gevinst.

Og det var nettopp en slik gevinst, som gikk til Fosen denne gangen. Fire av vinnerne fikk besøk hjemme av Tom og Jorun, som takker folk i Bjugn for stor gjestfrihet, god kaffe og veldig gode kaker.

En av de som fikk besøk, var en blid dame ved navn Gunn. Hun holdt på å gå glipp av hele besøket, for hun var nemlig på hytta i Sverige. Men så fikk hun et lite hint om at det kanskje var noe på gang hjemme, så hun satte seg sporenstreks i bilen og kjørte hjem.

Og det ble hun nok glad for. Hun vant nemlig den største sjekken på 2 millioner kroner. Dermed har Fosen fått sin andre postkodemillionær, etter at Linda fra Brandsfjord vant litt over en million kroner i april i fjor.

- Dette tyder på at Fosningene har massevis av vinnerlykke, sa Tom Stiansen som la til at kanskje at de har et stort hjerte i tillegg. Alle som deltar i Postkodelotteriet, bidrar nemlig til å støtte WWF og SOS-barnebyer samtidig.

- Vi håper dette ikke er siste gang, la Jorun Stiansen til for dette er en av de hyggeligste overrekkelsene vi noen gang har hatt – er det rart at jeg elsker jobben min?

Det var til sammen 47 vinnere på Fosen som delte 10 millioner kroner. Hvor mye hver enkelt vinner, er avhengig av hvilken postkode de bor i, hvor mange lodd de har og hvor lenge de har vært med i lotteriet. Men at alle var strålende fornøyde, er det liten tvil om.

Nøkkelord