Nea Radio

Storfint besøk i BUA

Ordfører Ole Morten Balstad og Anne Grethe Kirkvold Flakne ved Selbu Trykk forteller engasjert om oppstarten av BUA til Jonas Gahr Støre.

Ingen ringere enn Jonas Gahr Støre tok turen innom det nyoppstartede BUA-prosjektet lørdag.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

BUA holder til i kjelleren på Coop og har egentlig ikke offisiell åpning før senere i september, men åpnet likevel dørene for et besøk fra Arbeiderpartiets leder. - Vi har allerede hatt noen utlån også, forklarte Anne Grethe Kirkvold Flakne til de oppmøtte.

Partileder med interesse for BUA
Jonas Gahr Støre uttrykte interesse for prosjektet som omhandler utlån av utstyr for bruk i sport og friluftsliv.
- Det er et flott tiltak, et utstyrsbibliotek hvor du kan leie tipp topp utstyr, sier Støre. Han var også opptatt av at prosjektet ikke bare er for de som ikke har råd til å kjøpe utstyr selv, men for alle. - Du kan gå dit om du har dårlig råd, men du kan også gå dit for å låne utstyr for en helg, sa Støre som la vekt på at alle trenger ikke å eie alt av utstyr selv.

Ordfører med tro på prosjektet
Ole Morten Balstad var på plass da Gahr Støre ankom BUA, og var veldig positiv til oppstarten av prosjektet i Selbu i likhet med partilederen.
- Jeg lurte på om vi har et behov for dette, men det har vi nok for de har allerede hatt litt utleie, sier Balstad. - Jeg kommer også til å dra hit for å leie utstyr, hvorfor skal man kjøpe en kano hvis man bare skal ut på én tur i løpet av året? fortsatte ordføreren.

Tilbud for hyttefolk også
- Vi har 1800 hytter i Selbu og 1500 på Stugudalen og det er viktig at hyttefolket også kan benytte seg av tilbudet, avsluttet Balstad.

Etter besøket i BUA stilte partilederen opp på stand utenfor Coop Prix, til glede for mange oppmøtte, men også til glede for Selbu Arbeiderparti som fikk god drahjelp i innspurten i valgkampen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...