ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Lokale sendinger i Nea Radio:

- Stor suksess - dette er noe lytterne vil ha

Per Magne Moan, assisterende redaktør og programleder for lokale sendinger i Nea Radio.

Tirsdag formiddag gikk de første lokalsendingene på Nea Radio på lufta. Sendingen som går daglig mellom klokka 10-12, og inneholder nyheter og saker fra Selbu, Tydal, Røros og Holtålen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 01.02.2022 kl 22:00

ANNONSE
Annonse

- Tilbakemeldingene er udelt positive. Dette er noe lytterne vil ha, sier programleder for de lokale sendingene til Nea Radio, Per Magne Moan.

Får i pose og sekk

- Vi ha over lang tid fått signaler fra lytterne om at de har savna lokalradioen sin, og nå får de anledning til å høre de små, nære sakene som ikke nødvendigvis er så interessant for resten av lytterne i Trøndelag.

Sammen med Andreas Reitan ledet han lytterne i Selbu, Tydal, Røros og Holtålen gjennom de første lokalsendinghene til Nea Radio tirsdag. Sendingene er på lufta fra klokka 10 - 12, og kan høres på FM i de respektive områdene og på DAB i nesten hele Trøndelag.

- Da må lytterne velge inn Nea Selbu eller Nea Røros, forklarer Moan.

Samtidig går den vanlige lunsj-sendinga på Nea Radio Trøndelag.

- Så nå får lytterne i pose og sekk. De kan selv velge om de vil høre lokalsendingene eller sendinga for hele Trøndelag, fortsetter han.

Må være relevante for flere

Nea Radio vokser både i antall lyttere og geografisk, og kanalen har lyttere over hele Trøndelag.

- Vi må lage relevant radio-innhold for hele Trøndelag, samtidig ønsker vi å fortsatt være nær og lokal for lytterne i det vi betegner som kjerneområdene våre, sier redaktør Karin Jegtvik.

- Med daglige lokale sendinger mener vi at vi klarer å gi lytterne det de etterspør. Mer stoff fra Neadalen og Fjellregionen.

Det vil også produseres ukentlige podkaster fra innholdet som går i de lokale sendingene.

- Hver fredag legger vi ut "Uka som gikk i Selbu Tydal" og "Uka som gikk Røros og Holtålen". Da får de som ikke har anledning til å høre sendingene mens de går på lufta, få innholdet servert i en pod, sier Jegtvik.

ANNONSE