Nea Radio

Stor stemning på sommerfest i Brekken

Foto: Synne Dyrhaug

Værgudene spilte virkelig på lag, når brekkingene for andre året på rad inviterte til sommerfest på Bjørkly.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 02.07.2018 kl 09:23

For på andre året var det duket for sommerfest i Bjørkly. Domaas brothers var med fra ifjor og med seg på laget hadde de bindalsgutten Adrian Jørgensen og det største trekkplasteret, Katastrofe. Teltet var satt opp og her ble det solgt både forfriskninger og mat. Brødrene Domaas hadde i år som i fjor, tatt seg tid til å lage noen spesielle låter til noen blant publikum. Som var til både latter og glede for mange. Jacuzzibrothers som de selv kaller seg, hadde også tatt med en jacuzzi som sto bak scenen.

Utover kvelden ble festen flyttet innomhus og det startet med Adrian Jørgensen som også kommer til tydalsfestivalen som arrangeres på Stugguvollmoen allerede om to helger. Før det var tid for kveldens hovedartist Katastrofe. Han skapte god stemning og folk var i fyr og flamme. Han spilte mange kjente sanger og laget show med konfetti som ble skutt ut over publikum.

Publikumsrekord

Godt over 400 personer hadde tatt turen til Bjørkly i går. Her ser det ut som at brekkingene har funnet en veldig fin tradisjon som mange setter pris på, med både gammel og ung sammen på fest.

Foto: Synne Dyrhaug

Foto: Synne Dyrhaug

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...