Nea Radio

Stor interesse for Knutsen og Ludvigsen

KNUTSEN OG LUDVIGSEN: Skuespiller Hans Petter Nilsen spiller Knutsen og skuespiller Tore B. Granås spiller Ludvigsen i Turnéteatret i Trøndelags storsatsing i høst. Foto: Turnéteatret i Trøndelag

I underkant av en måned før premiere har Turnéteatret i Trøndelag passert 1400 solgte billetter til høstens storsatsing Knutsen og Ludvigsen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Turnéteatret i Trøndelag tjuvstarter 50-årsjubileet til Knutsen og Ludvigsen med premiere 17. september på teaterhuset i Verdal, og deretter drar forestillinga på turné over hele Trøndelag.

Forventningsfull Øystein

- Dette kommer til å bli ei kjempeforestilling, og jeg gleder meg enormt. De har laget nye ting vi ikke har skrevet fra før, og det var veldig bra. Knutsen og Ludvigsen starta som tull, og vi skal ikke slutte med det. Så det er helt greit at de finner på nye ting, sier Øystein Dolmen.

Knutsen og Ludvigsen alias Hans Petter Nilsen og Tore B. Granås skal sammen med skuespillerne Sigrid Husjord og Ida Maria Göransson spille 22 forestillinger fra Røyrvik og Rørvik i nord til Røros i sør.

Ekstraforestillinger

- Billettsalget går godt, og vi håper på skikkelig Knutsen og Ludvigsen-feber over hele Trøndelag. Vi har satt opp to forestillinger her i Verdal på slutten av turneen for å gi flere muligheten til å se forestillingen. Så dette blir skikkelig gøy, sier markedsleder Jorunn Verstad Vodahl.

Det er ikke bare i Trøndelag folk er glade i Knutsen og Ludvigsen. Nå vurderer turnéteatret å sende forestillinga også til andre steder i landet.

- Vi opplever stor oppmerksomhet rundt forestillingen, og har fått forespørsel om å sende den til andre deler av landet. Knutsen og Ludvigsen er elsket over hele landet, men det er kanskje likevel aller mest stas når de spilles på trøndersk. Dette er trøndersk originalvare, sier teatersjef Nora Evensen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...