Nea Radio

Jobber med spillere inn:

Slik håndterer klubben overgangsinteressen for nøkkelspillerne

Sander Kartum som er i søkelyset til flere klubber leverte nok en strålende forestilling mot KFUM fredag Foto: Knut Erlend Jegersen / Stjørdals-Blink Fotball

Stjørdals-Blinks eventyrsesong har generert interesse for de beste spillerne, og samtidig gjort klubben mer attraktiv for potensielle nyervervelser.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

- Det er jo så klart interesse, det hører vi jo, men vi har vært tydelig på at det er ingen som skal selges nå, og det har klubbene respektert. Det har ikke kommet noen formelle bud på noen av spillerne, men vi vet som sagt at det er interesse fra mange klubber. Så får vi se hvordan det blir etter sesongen. Vi håper vi kan beholde dem, men det får vi bare ta som det kommer, sier Petter Holltrø som er sportslig ansvarlig for A-laget.

Gull-trio
Frenderup, Lillebo og Kartum er noen av spillerne som andre klubber har snust på. Sistnevnte topper NTBs spillerbørs i OBOS-ligaen foran Lillebo og har hatt en meget fin utvikling de siste sesongene, men den rolige midtbane-maestroen tar ikke av grunnet interessen.

- Det er artig å bli lagt merke til av andre klubber. Nå vet ikke jeg hvilke klubber som er interesserte, men jeg tar det ganske rolig på den fronten. Fokuset mitt er her og nå, så får vi se hva som skjer, sa Kartum etter fredagens kamp.

Ønsker ikke å selge til andre OBOS-klubber
Sportslig leder i klubben, Ove Halsan, uttalte forrige uke til Bladet at han ikke er spesielt interessert i å selge midtbanejuvelen Kartum til en konkurrerende klubb.

- Neste steg for Sander bør være å spille for en stabil eliteserieklubb. Spilleren selv har imidlertid noe han skal si også, men det skal klaffe for alle parter, sa Halsan til avisa i lys av at Ranheim innrømte at de har fulgt spilleren tett.

Kan skje noe på inn-fronten
- Vi jobber der også. Vi vil ha inn folk som kan forsterke oss hele tida, men det er ikke noe konkret akkurat nå som er nesten klart, sier Holltrø.

Ifølge Trønder-Avisa skal Iver Westerlund og Marius Bustgaard Larsen være aktuelle forsterkninger for klubben. Førstnevnte er en 2001-modell fra Stjørdal som kjenner klubben over gjennomsnittet godt. Han har spilt for klubben, men har de siste sesongen vært en del av Rosenborgs akademi. Han skal nå være aktuell for en permanent overgang.

2000-modellen Bustgaard Larsen er en lovende ving som har slitt litt med spilletida for Odds' førstelag denne sesongen. Gutten har aldersbestemte landskamper og kan være aktuell for et lån opp til Trøndelag.

- Hvordan er det å jobbe i markedet nå - er Blink en mer attraktiv klubb?
- Ja, det føler vi jo når vi gjør slike prestasjoner som mot KFUM. Det gjør klubben veldig attraktiv - det er det ikke noen tvil om, sier Markus Hermo fra sportslig utvalg.

Nærmer seg ny hovedtrener
Vikvangs tid som hovedtrener nærmer seg slutten, og trolig skal hans arvtager ha et ord eller to med i laget om hvem som skal inn dørene på MUS Stadion Sandskogan.

Det er ventet at den nye treneren vil bli presentert innen meget kort tid. Holltrø er klar på at de ønsker å presentere treneren innen slutten på inneværende overgangsvindu, altså før 6. oktober. Mye tyder dog på at ting vil bli klart før den tid.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...