Nea Radio

Korona:

– Stopp foreldrebetaling av SFO og barnehage nå

Styret i Malvik Arbeiderlag skriver i en pressemelding at de insisterer på at foreldrebetalingen for SFO og barnehage stanses nå. Foto: Malvik Arbeiderlag

Dessverre er ikke alle tiltakene gode nok for alle, og ikke uventet med en høyrestyrt regjering så er fokuset større på å hjelpe bedrifter og bedriftseiere enn vanlige arbeidstakere, skriver Malvik Arbeiderlag i en pressemelding.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 16.03.2020 kl 23:12

Utbruddet av Covid-19viruset rammer nå hele verden, landet og vår egen kommune. Regjeringen har kommet med flere hjelpepakker, både kortsiktige og langsiktige. Dessverre er ikke alle tiltakene gode nok for alle, og ikke uventet med en høyrestyrt regjering så er fokuset større på å hjelpe bedrifter og bedriftseiere enn vanlige arbeidstakere.

Arbeidstakere som i disse dager enten er blitt permitterte eller har hjemmekontor PGA at skoler og barnehager nå holder stengt. Mange foreldre er nå hjemme med barna og har undervisning i egen stue, med god hjelp fra kreative og flinke lærere som har forberedt skolearbeidet godt.

Malvik Arbeiderlag synes at Malvik kommune nå må ta grep å oppheve foreldrebetalingen for SFO og barnehager. Vi vet i dag ikke hvor lenge den nåværende situasjonen vil vedvare. Vi bør derfor allerede nå beslutte at kommunen ikke vil kreve betaling for de tjenestene som ikke blir levert til privatpersoner.

Dette vil være litt av vårt bidrag til å lette de økonomiske konsekvensene for småbarnsfamiliene og gi en større grad av forutsigbarhet fremover. Det må samtidig jobbes med en kompensasjonsløsning for de private barnehagene, som på grunn av dette lider store tap som truer driften.

Hilsen Styret i Malvik Arbeiderlag

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...