Nea Radio

Fire av ti saker uoppklart:

Men Ravlo er fornøyd

Gjør opp status: Lensmann i Værnesregionen, Kjetil Ravlo oppsummerte politiåret for pressen i et digitalt møte, mandag ettermiddag. Foto: Kirsti Kringstad/NRK

Mandag ettermiddag avholdt politiet i Værnesregionen et digitalt møte med pressen, hvor de oppsummerte fjoråret i politidistriktet.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 15.02.2021 kl 12:50

Selv om 2020 ble et annerledesår, også for politiet i Værnesregionen er lensmann Kjetil Ravlo godt fornøyd med det politiet har utrettet.

– Jeg er stolt over det vi har fått til fra politiets side, også i samarbeid med kommunene i Værnesregionen, sier lensmann Kjetil Ravlo.

Lensmannen er tydelig fornøyd med mye i politiets arbeid gjennom året, selv om de gjerne skulle fått til mer.

– Vi har nok mer enn en gang ønsket at vi fikk til mer, men vi har blitt bremset litt av smitteverntiltakene, sier Ravlo.

Har tillit til politiet

Innbyggerundersøkelsen for fjoråret viser at innbyggerne i regionen har hele 82% tillit til politiet og deres arbeid. Total i Trøndelag har tilliten økt med 5% siden 2019.

– Jeg er veldig glad for den utviklingen, sier lensmann Ravlo.

Undersøkelsen viser også at 96% av de spurte føler seg trygge der de bor og ferdes.

Fire av ti saker uoppklart

I hele Trøndelag har det vært en oppgang på 3% i innkomne saker i 2020, men i Værnesregionen har det vært en nedgang på 10%, hva gjelder antall saker inn til politiet. Det ble i 2019 registrert 2301, mens det ble registrert 2078 saker i 2020.

– Av de 2078 sakene har vi oppklart 6 av 10 saker, sier Ravlo.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...