ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Stjørdals-Blink nær poengdeling i Jessheim

Arkivfoto Foto: Knut Erling Jegersen

Stjørdals-Blink hadde tatt turen til Jessheim for å møte Ullensaker/Kisa i kampen om 3. poeng.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 18.08.2020 kl 10:19

ANNONSE
Annonse

Det var klart for runde 10. i OBOS ligaen, da Stjørdals-Blink tok med sine spillere sørover for å kjempe om 3 viktige poeng på Jessheim Stadion mot Ullensaker/Kise. Etter en målløs førsteomgang, gikk begge lag inn på i andreomgang med et klart mål om å score, men det skulle la vente på seg før det første målet kom.

Ullensaker/Kisa gikk opp i ledelse da det sto 73 spilte minuttet på tavla, men Stjørdals-Blink som er kjent for sin innsatsvilje på banen ville ikke ha noe av dette og sørge for at lagene var like langt etter 80 spilte minutter. Det var altså en corner som skulle til, ballen ble slått inn fra høyre og etter noe flotte headinger Stjørdals-Blink seg imellom, havnet ballen ved Anders Nygaard som satte ballen i mål. Anders Nygaard hadde så vidt rukket å være på banen i tre minutter da han sørget for balanse i regnskapet.

Ullensaker/Kisa ville det annerledes

Det så lenge ut til å gå mot poengdeling på Jessheim Stadion, men i det siste ordinære spilleminutt sørget Ullensaker/Kisa spiller Elias Solberg 2 – 1 ledelse, som også ble slutt resultatet. Dermed klatrer de opp på en trygg 11. plass med 10 poeng.

For Stjørdals-Blink sin del ville en trepoenger løftet de opp på kvalifiseringsplass til Eliteserien, i stedet ligger de på 7. plass med 14 poeng, ett poeng bak Jerv som foreløpig har den siste kvalikplassen. Stjørdals-Blink tar imot Åsane i sin neste kamp, som er neste mandag.

Nøkkelord

ANNONSE