Nea Radio

Stjørdals-Blink nær poengdeling i Jessheim

Arkivfoto Foto: Knut Erling Jegersen

Stjørdals-Blink hadde tatt turen til Jessheim for å møte Ullensaker/Kisa i kampen om 3. poeng.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 18.08.2020 kl 10:19

Det var klart for runde 10. i OBOS ligaen, da Stjørdals-Blink tok med sine spillere sørover for å kjempe om 3 viktige poeng på Jessheim Stadion mot Ullensaker/Kise. Etter en målløs førsteomgang, gikk begge lag inn på i andreomgang med et klart mål om å score, men det skulle la vente på seg før det første målet kom.

Ullensaker/Kisa gikk opp i ledelse da det sto 73 spilte minuttet på tavla, men Stjørdals-Blink som er kjent for sin innsatsvilje på banen ville ikke ha noe av dette og sørge for at lagene var like langt etter 80 spilte minutter. Det var altså en corner som skulle til, ballen ble slått inn fra høyre og etter noe flotte headinger Stjørdals-Blink seg imellom, havnet ballen ved Anders Nygaard som satte ballen i mål. Anders Nygaard hadde så vidt rukket å være på banen i tre minutter da han sørget for balanse i regnskapet.

Ullensaker/Kisa ville det annerledes

Det så lenge ut til å gå mot poengdeling på Jessheim Stadion, men i det siste ordinære spilleminutt sørget Ullensaker/Kisa spiller Elias Solberg 2 – 1 ledelse, som også ble slutt resultatet. Dermed klatrer de opp på en trygg 11. plass med 10 poeng.

For Stjørdals-Blink sin del ville en trepoenger løftet de opp på kvalifiseringsplass til Eliteserien, i stedet ligger de på 7. plass med 14 poeng, ett poeng bak Jerv som foreløpig har den siste kvalikplassen. Stjørdals-Blink tar imot Åsane i sin neste kamp, som er neste mandag.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...