Nea Radio

Stjørdaling med for Rosenborg - Kan få sin Eliteserie-debut

Franklin Nyenetue - her etter scoring for Rosenborg 2 i Postnord-ligaen. Foto: rbk.no/Rosenborg

Blink-produktet Franklin Nyenetue kan få sin Eliteserie-debut for Rosenborg mot Viking.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Franklin Nyenetue fra Stjørdal sitter på benken under kveldens Rosenborg-kamp mot Viking og kan få sin debut i Eliteserien.

Spissen har bøttet inn mål for Rosenborg 2, har skrevet proffkontrakt med klubben og blir nå belønnet av Henriksen med en plass i kamptroppen.

Roar Vikvang, hovedtrener for Stjørdals-Blink synes det er meget gledelig at han får sjansen.

- Jeg kjenner han godt og har fulgt han lenge. Jeg har vært trener for broren hans og har kjent til spilleren siden han var 5-6 år. Han er hurtig, har x-factor og gode avslutningsferdigheter. Det at han er venstrebeint og kan bekle flere offensive roller gjør han verdifull.

- Han har med seg en helt spesiell fysikk, siden han er meget sterk i forhold til kroppsvekta og har et svært lavt tyngdepunkt.

Roar Vikvang reagerte med glede da han fikk høre at Nyenetue var i troppen. Foto: Henrik Einangshaug

- Det ruller godt for Stjørdals-fotballen for tida?

- Jada, det er det ikke noe å si på. Det har jo gått bra også for vår del de siste tre kampene. Jeg håper at det gir inspirasjon til unge fotballspillere i Værnesregionen.

- Det vises for tida at det er mulig. Vi har mange lokale i a-stallen vår også har man Williams og Tromsdal i Ranheim. Dessuten har vi mange akademispillere i Rosenborg og spillere i akademiene til Bodø Glimt og Lillestrøm.

- Jeg tror dette er en konsekvens av at det har vært et godt miljø for fotball på Stjørdal i flere år.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...