Nea Radio

Stjørdal pynter seg før VM

Pyntes: Snart er det klart for VM i rallycross og da må det berømte Hell-skiltet pyntes. Det sørger blant annet daglig leder Annette Jensen og Rune Sagen for! Foto: Laffen Jensen

I går kveld kom Rallycrossbilen opp på HELL skiltet på Steinmohaugen, rett over Hell bru.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 29.05.2019 kl 13:01

Vi møter Rune Sagen, initiativtaker til HELL skiltet på Steinmohaugen øverst i Petrinebakken i Litjbyn på Hell. Han møter oss med en drill i hå klar til å vise vei til skiltet. Vi går på en bred sti innover, og Rune forteller oss at denne stien var ikke så bred før etter at HELL skiltet kom opp. På veien ut, gå forbi et flott hellristningsfelt.

Gul bil!

Ute ved HELL skiltet drar Rune frem en gul bil, ca tre meter lang, av en utskåret plate med HellRX skrevet på, som ligger klar rett ved. Annette Tollefsen Jensen, som er daglig leder for HellRX, hjelper til - og sammen får de bilen i rett posisjon - samtidig som den sikres på alle mulige måter. Her skal den stå til etter VM Rallycross in Hell helga.

Saken fortsetter under lydklippet

Foto: Anne Gundersen

Folk bryr seg om HELL skiltet

Rune forteller at folk bryr seg om- og passer på HELL skiltet. Nå når det nærmer seg VM Rallycross in Hell, spør folk om ikke bilen skal opp igjen snart. Det er viktig å få den på plass, før VM gjestene kommer til byen. De som bor på VM hotellet, Scandic Hell, ser jo godt skiltet fra hotellet.

– Vi har også satt opp en “Hellfie” på Hellbrua sier Rune.

– Og mange benytter seg av det.

VM Rallycross takker Rune Sagen

Vi spør Annette om hva dette betyr for VM Rallycross.

– Vi er kjempeglad for initiativet fra Rune, forteller hun.

– Det gjør seg veldig godt med baåde Hell-skiltet og VM Bilen, når det er VM helg. Vi er også glade for andre initiativ til å pynte opp både Hell-siden og Stjørdal. Nå har bannere kommet opp i sentrum, og det store nye banneret på veggen til Scandic Hell er på plass. Vi har også fått opp VM Rallycross-banner som sees når du kommer ut av Hell-tunellen mot Stjørdal. Vi har i tillegg delt ut ballonger og plakater til butikkene i sentrum.

Før vi går tilbake til bilene, forteller Rune at Annette var med å utvikle bilen som nå står foran HELL skiltet. Det er nå 3. året at det kommer opp.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...