ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Stjørdal pynter seg før VM

Pyntes: Snart er det klart for VM i rallycross og da må det berømte Hell-skiltet pyntes. Det sørger blant annet daglig leder Annette Jensen og Rune Sagen for! Foto: Laffen Jensen

I går kveld kom Rallycrossbilen opp på HELL skiltet på Steinmohaugen, rett over Hell bru.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 29.05.2019 kl 13:01

ANNONSE
Annonse

Vi møter Rune Sagen, initiativtaker til HELL skiltet på Steinmohaugen øverst i Petrinebakken i Litjbyn på Hell. Han møter oss med en drill i hå klar til å vise vei til skiltet. Vi går på en bred sti innover, og Rune forteller oss at denne stien var ikke så bred før etter at HELL skiltet kom opp. På veien ut, gå forbi et flott hellristningsfelt.

Gul bil!

Ute ved HELL skiltet drar Rune frem en gul bil, ca tre meter lang, av en utskåret plate med HellRX skrevet på, som ligger klar rett ved. Annette Tollefsen Jensen, som er daglig leder for HellRX, hjelper til - og sammen får de bilen i rett posisjon - samtidig som den sikres på alle mulige måter. Her skal den stå til etter VM Rallycross in Hell helga.

Saken fortsetter under lydklippet

Foto: Anne Gundersen

Folk bryr seg om HELL skiltet

Rune forteller at folk bryr seg om- og passer på HELL skiltet. Nå når det nærmer seg VM Rallycross in Hell, spør folk om ikke bilen skal opp igjen snart. Det er viktig å få den på plass, før VM gjestene kommer til byen. De som bor på VM hotellet, Scandic Hell, ser jo godt skiltet fra hotellet.

– Vi har også satt opp en “Hellfie” på Hellbrua sier Rune.

– Og mange benytter seg av det.

VM Rallycross takker Rune Sagen

Vi spør Annette om hva dette betyr for VM Rallycross.

– Vi er kjempeglad for initiativet fra Rune, forteller hun.

– Det gjør seg veldig godt med baåde Hell-skiltet og VM Bilen, når det er VM helg. Vi er også glade for andre initiativ til å pynte opp både Hell-siden og Stjørdal. Nå har bannere kommet opp i sentrum, og det store nye banneret på veggen til Scandic Hell er på plass. Vi har også fått opp VM Rallycross-banner som sees når du kommer ut av Hell-tunellen mot Stjørdal. Vi har i tillegg delt ut ballonger og plakater til butikkene i sentrum.

Før vi går tilbake til bilene, forteller Rune at Annette var med å utvikle bilen som nå står foran HELL skiltet. Det er nå 3. året at det kommer opp.

Nøkkelord

ANNONSE