Nea Radio

Trenger flere bøssebærere

Still opp: Ordfører i Malvik, Ingrid Aune, oppfordrer så mange som mulig til å melde seg som bøssebærere under TV-aksjonen førstkommende søndag. Foto: Anne Gundersen

Søndag er det klart for årets TV-aksjon, men både Malvik og andre kommuner opplever en nedgang i hvor mange som melder seg frivillig til det som kalles årets viktigste søndagstur.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Det er høst og det betyr bare en ting; hele landet samles rundt årets TV-aksjon. I år er det Unicef og barn i konfliktrammede områders rett til skolegang som står i fokus og som vanlig er kommunene sterkt engasjerte.

– Vi i formannskapet er med i planlegging og utførelse av det jeg liker å kalle årets viktigste søndagstur, helt ned i minste detalj, smiler ordfører i Malvik, Ingrid Aune.

Saken fortsetter under lydklippet

[b]Foto:[/b] Anne Gundersen

Trenger flere

En utfordring i år er imidlertid det at langt færre enn vanlig har meldt seg frivillig til å gå fra dør til dør med bøsser denne søndagen.

– Det gjelder ikke bare Malvik, men faktisk mange kommuner. Jeg vil derfor gjerne oppfordre så mange som mulig til å melde seg og å bli med, sier Aune og forklarer de som ønsker kan å gå inn å nettsiden Blimed.no for å registrere seg som bøssebærere der.

Trivelig

Aune lover en trivelig dag i felleskap.

– Her går vi sammen om en god sak og som alle vet er Malvik en kommune der dugnadsånden råder, sier hun og avslører at det vanker både kaffe og vafler på dem som blir med.

– La oss vise at vi kan samle oss og stille opp, oppfordrer ordfører Ingrid Aune.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...