Stor nedgang i sykefraværet i Malvik

Mindreforbruk: Malvik ligger an til å få et mindreforbruk på anslagsvis 15 millioner i 2017. Det er økonomisjef Einar Spjøtvoll fornøyd med. Foto: Anne Gundersen

Mandag legges andre tertialrapport fram for formannskapet i Malvik og de gode budsjettresultatene skyldes blant annet en dramatisk nedgang i sykefraværet.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Så langt i år har Malvik kommune en nedgang fra 8,7 % til 8,0 % i sykefraværet blant kommunens ansatte. Dette kom fram i en gjennomgang av andre tertialrapport i kontrollutvalget tirsdag.

– Dette er et betydelig tall i en så stor organisasjon som Malvik kommune og dette gir utslag på budsjettresultatene, sier økonomisjef i kommunen, Einar Spjøtvold som også forteller at Malvik ligger an til å få et mindreforbruk på anslagsvis 15 millioner kroner for 2017.

Saken fortsetter under lydklippet

[b]Foto: Anne Gundersen[/b]

Skatteinngang

En annen faktor for de gode resultatene er skatteinngangen.

– Skatteinngangen kan ikke måle seg med den vi så i fjor, men tallene er likevel gode, sier Spjøtvoll. I tillegg må en del forsinkede kommunale investeringer legges til regnestykket.

– For eksempel er en vannledning fra Torp til Betania forsinket og dermed spares pengene denne ville koste inn på årets budsjett. Han legger til at dette da er en utgift som vil komme til budsjettet for 2018. Han tror ikke forsinkelsene vil være merkbare for publikum.

– De store prestisjeprosjektene, slik som den nye ungdomsskolen i Hommelvik, går som de skal, så jeg tror ikke publikums forventninger vil påvirkes, mener Einar Spjøtvoll.

Siste nytt i Stjørdal/Malvik Vis flere

Inviterer til morgenfrisk joggetur

Inviterer til morgenfrisk joggetur

Fysioterapeut Kristoffer Tennøe ved Din Helse Stjørdal ønsker å slå et slag for folkehelsa.

Tre over vegen i Elvran

Tre over vegen i Elvran

Fylkesveg 705 er stengt etter at et tre har falt over vegen like før Sætnan. Etter det Nea Radio erfarer jobbes det på stedet med å få vekk treet fra kjørebanen. Det er muligheter for omkjøring via Veiset.

Kaffe og politisk idedugnad

Kaffe og politisk idedugnad

- Med kunnskap blir vi klokere, presiserer Eva Lundemo fra Malvik Høyre.

Skrinlegger flyplassutvidelse

Skrinlegger flyplassutvidelse

Avinor skrinlegger planene om utvidelse av Trondheim Lufthavn Værnes.

Lundemo på topp for Malvik Høyre

Lundemo på topp for Malvik Høyre

Nominasjonskomiteen i Malvik Høyre innstiller Eva Lundemo som ordførerkandidat til kommunevalget i 2019. - Komiteen har hatt en bred prosess, og innstiller den kandidaten som har de beste forutsetningene for å være en god ordfører i Malvik, skriver nominasjonskomiteen i ei pressemelding.

Lokalbanken mot strømmen

Lokalbanken mot strømmen

I dag åpnet Selbu Sparebank filial på Vikhammer. Blant ballonger og kake, presse og begeistret lokalbefolkning, kom også selveste ordføreren i Malvik, Ingrid Aune for å klippe snora.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...