Nea Radio

Startet Vippsaksjon for frivilligheten

Takknemlig: Hanne Myrvang er leder for Frivilligsentralen i Stjørdal og setter stor pris på Vippsinitiativet fra Uptown Pub. – For å kunne tilby gode arrangementer til de som bruker oss, er vi avhengige av hjelp fra privatpersoner og næringsliv. Foto: Anne Gundersen

De ansatte ved utestedet Uptown i Stjørdal har startet en Vippsaksjon for Frivilligsentralen. Det er leder for Frivilligsentralen, Hanne Myrvang, svært glad for.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Frivilligsentralen i Stjørdal jobber for at folk som av forskjellige årsaker faller utenfor samfunnet skal føle at de hører til. Dette koster penger og selv om organisasjonen får kommunale midler, er det i følge leder Hanne Myrvang ikke nok til å dekke de økonomiske behovene sentralen har når det gjelder å arrangere gode opplevelser for brukerne.

– Derfor er vi kjempeglade for at Uptown Pub har tatt initiativet til denne aksjonen, sier Myrvang.

Saken fortsetter under lydklippet

Foto: Anne Gundersen

Facebook

Aksjonen sprer seg nå som ild i tørt gress på Facebook.

– Vi oppdaterer kontinuerlig hvordan det går på vår egen Facebookside, forteller Myrvang.

– Det er utrolig viktig at de som bruker oss får opplevelser som gir dem en følelse av å være en del av samfunnet og som gir dem muligheten til å danne nye vennskap og nettverk, derfor setter vi svært stor pris på både dette initiativet og at folk bidrar, sier Hanne Myrvang og understreker at midlene som kommer inn i sin helhet skal gå til å skape gode opplevelser for de som trenger det mest.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...