Nea Radio

Nea Radio

Sensasjonelt opprykk til OBOS

Blink feirer seieren i Postnord-ligaen avd. 1 Foto: Per-Erik Ofstad

Stjørdals-Blink knuste Sola i siste seriekamp og skal spille i den nest høyeste divisjonen neste år.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

1401 tilskuere tok turen til det som var en av de viktigste kampene i Blinks historie. Premissene var enkle, seier eller uavgjort garanterte opprykk uavhengig av hvordan det gikk med andreplasserte Kvik Halden.

Stjørdals-Blink - Sola

Resultat: 4-1 (2-0)
Målscorere: F. Vinje, Rødahl, Hinna, Sørløkk, Fiske
Tilskuere: 1401

Nervøs åpning

En av klubbhistoriens viktigste kamper for Stjørdals-Blink fikk en nervøs åpning. De første 15 minuttene bar preg av hvor mye som sto på spill, men etter åpningskvarteret startet festforestillingen. Hjemmelaget bygde opp et solid press, og et Blink-mål lå i kortene. Etter 34 minutter maktet ikke lengre gjestene fra Sola å stå imot. Kartum-erstatter Fredrik Vinje åpnet scoringskontoen for sesongen på best mulig vis. Midtbanespilleren lobbet ballen nydelig over keeper Lindstrand fra 25 meter.

Festen startet før pausen...

Rett før pause ble stemninga på Nye Blinkbanen hevet ytterligere. Et nydelig angrep sendte Blink opp i 2-0. Svært så friske Solli la inn på bakerste mot Rødahl, Stokke-erstatteren stupheadet ballen inn. Før kampstart fryktet mange for fraværet av Kartum og Stokke, men til pause var det klart at erstatterne også kan sine saker.

...Men Blink kom ned på jorda igjen etter pause

Fem minutter etter hvilen reduserte et offensivt Sola-lag etter at hjemmelaget ble tatt i ubalanse. Johannes Bernard Hinna var sist på ballen for bortelaget. Deretter fulgte en svak Blink-periode hvor usikkerheten spredte seg, og midtbanen slet med å ta kontroll på kampen. Kampbildet var svært likt det vi så på Blinkbanen for to uker siden da Fredrikstad hentet opp Blinks tomåls-ledelse.

Sørløkk ble avgjørende igjen

I de avgjørende kampene på seinhøsten er en av spillerne som virkelig har stått frem, Sondre Sørløkk. Sommerens signering i Postnord-ligaen avgjorde også denne kampen. En god Blink-gjenvinning på Solas halvdel resulterte i at Sørløkk kom alene med keeper. Da var han iskald som vanlig. Jubelen var stor på Nye Blinkbanen, og sportslig leder Håvard Fuglem som sto i bresjen for å hente spilleren smilte litt ekstra.

Kaptein Fiske satte punktum

Fem minutter før slutt ble all tvil satt til side da Fiske økte til 4-1 på en corner. Det var ikke lite fortjent at den stødige midtstopperen fikk æren av å avslutte en fantastisk sesong for Blink. Blink er årets lysglimt i trøndersk fotball, når det ikke går på skinner for hverken Rosenborg eller Ranheim. Det er bare å bøye seg i støvet for det Vikvang og laget som nesten utelukkende består av trønder-gutter har fått til.

Dette sa årets trener i Trøndelag Roar Vikvang rett etter dagens kampleder blåste av kampen. Flere reaksjoner fra Blink-leieren kommer.

Dette sa en noe hes Vikvang øyeblikkelig etter opprykket var et faktum

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...