ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Sesongåpning i 5.div for SBK og Malvik

Trener Vegard Nytrø forteller at topplua ikke står noe tilbake for toppnivået laget hans har inne før sesongstart. Foto: Per-Erik Ofstad

Selbu Ballklubb åpner sesongen mot Malvik på Sentralbanen fredag klokken 20:00.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

-Vi har rykket opp fra grautligaen, og har gjort oss fortjent til å spille med linjedommere i år. I år slipper vi å spille mot gamle skiløpere. Hovedtrener for SBK Vegard Nytrø legger ikke skjul på at det er godt å rykke opp fra Trøndelags aller laveste nivå.

Selbu skal berge plassen

Selbu har ikke skyhøye forventninger til resultatene kommende sesong, men håper på å holde seg i divisjonen. Samtidig håper Nytrø at spillet skal utvikle seg, og at Selbu skal bli et spillende fotballag. Treneren tror avdelinga er preget av mye solid fysikk, og trekker spesielt frem NTNUI 2 og Strindheim 2 som lag det blir vanskelig å slå. Nytrø håper det blir flere jevne kamper som fjorårets opprykksfinale mot Kvik 2.

Malvik blir et lag å se opp for i år

Nytrø tror det blir et spennende lokalderby mot Malvik på Sentralbanen fredag klokken 20:00. Han forteller at Malvik har et slagkraftig mannskap, og er tippet ganske høyt opp på tabellen denne sesongen. Hjemmelaget har trent godt siden januar, men blir foruten fjorårets beste spiller Peder Mæhle Uglem og toppscorer Odd Erik Garberg som begge er ute med skade. Inn før sesongen har derimot de gamle traverne Terje Opphaug, Arild Alseth og Ole Garberg kommet.

ANNONSE