Nea Radio

Fin helg i skogen Haltdalen

Noen er litt mer dedikert enn andre. Foto: Per Magne Moan

Offroadfolket inntok Løvåsen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 06.02.2017 kl 07:40

Er du glad i å kjøre deg fast i snøen? Bli hengende i ei rot eller bli stående hjelpesløs i en bekk? - Eller hva med totalt motorhavari i myra?

Om du finner slike ting fascinerende, så burde du ha vært i Haltdalen i helga. Der samlet offroadinteresserte seg til Vintertreff i Løvåsen Leir for å teste biler og ferdigheter - og ikke minst treffe likesinnede. Og det å kjøre seg skikkelig fast, er en del av denne sporten. Når dette skjer så kommer andre offroadere til med en hjelpende hånd, og det går som regel ikke lang tid før man er i full gang igjen.

I grøfta Foto: Per Magne Moan

Lørdag var Trondheim Motorsport - tidligere Utkanten Offroaders arrangør av Vintertreff Offroad Haltdalen og dette samlet omlag 40 biler.

Noen gjør slike treff til litt mer enn bare kjøring. Kjell Ove Thrana, Rune Kjærem, Ingvild Morset og Camilla Mork Kjærem fra Melhus og Trondheim, tok like godt med seg knapptelt og tilbrakte hele helga ute i skogen overfor Løvåsen Leir.

Nea Radio besøkte gjengen i teltet søndag formiddag, samtidig med at det ble servert en sen frokost. De sier at dette er svært så trivelig og at de får kombinert bilkjøring med fine naturopplevelser og sosialt samvær.

Noen er litt mer dedikerte enn andre. Kjell Ove Thrana, Rune Kjærem, Ingvild Morset og Camilla Mork Kjærem tilbrakte helga i Haltdalen i knapptelt.

Stian Leinsvang er leder i Haltdalen Motorsporklubb og ivrig offroadkjører. Han var passasjer da lokalradioen var på besøk. Dette skyldes motorhavari under lørdagens kjøring.

Han sier at det har vært mange samlinger i motorsportsenteret i Haltdalen det siste året. Og flere blir det framover. Vintersesongen for offroadkjøring avsluttes med bakkeløp i Ålen Skisenter 23. april.

Stian Leinsvang er leder i Haltdalen Motorsportsenter.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...