Nea Radio

Nå drar Jo Kristian til Montenegro

Talent: Torsdag drar Jo Kristian Weisethaune (16) til Montenegro for å representere Norge i U16 EM i basketball. Hovedtrener Sylvi Sand mener han kan nå så langt han vil. Foto: Anne Gundersen

Jo Kristian Weisethaunet (16) fra Hommelvik er tatt ut til troppen som skal representere Norge i U-16 EM i basketball.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 02.08.2019 kl 12:52

– Det blir spennende å få møte lag fra hele Europa, sier Jo Kristian Weisethaunet, 16-åringen fra Hommelvik som starter dagen med å se for seg at han scorer 25 mål.

– Det er viktig å sette seg mål for dagen, ler Jo Kristian. Og det er nettopp denne mentaliteten som gjør at han kan nå så langt han bare vil, mener hovedtrener for Stjørdal Basketklubb, Sylvi Sand.

– Jo Kristian har en helt egen evne til å gå for det han ser som viktig og derfor mener at jeg at the sky is the limit når det gjelder ham.

Saken fortsetter under lydklippet

Foto: Anne Gundersen

Vil til USA

Jo Kristian Weisethaunet vil gjerne til USA for å spille college-basket.

– Det er den store drømmen og det mener jeg at jeg skal klare. Men først venter et år på toppidrett ved Malvik videregående og deretter et år som utvekslingsstudent i USA.

– Forrige gang det var en trønder med i den norske U-16 troppen, var det Sigurd Lorange fra Trondheim. Det er tre år siden og nå flytter Sigurd til USA for å gjøre nettopp det Jo Kristian drømmer om. Og når Sigurd kan klare det, så kan Jo Kristian også nå målet sitt. Han har det lille ekstra som skal til, sier Sylvi Sand.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...