Ukas boktips

«Ingrid Winters makeløse mismot» av Janne S. Drangsholt er ukas boktips fra bibliotekar Sigrun Selboe. Foto: Nils Kåre Nesvold

«Ingrid Winters makeløse mismot» av Janne S. Drangsholt er ukas boktips fra bibliotekar Sigrun Selboe.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

– «Ingrid Winters makeløse mismot» er en morsom roman fra vår samtid der livet ikke går slik man tenker og vil. Boka er tidstypisk som mange vil kjenne seg igjen i, sier Sigrun Selboe.

– Blant annet handler boka om jakten på et nytt hus, og når drømmehuset dukker opp, går det over stokk og sten, sier Selboe:

Foto: Nils Kåre Nesvold

Nøkkelord

Siste nytt i Kultur Vis flere

Linda og Jon Peder fikk kulturprisene

Linda og Jon Peder fikk kulturprisene

Holtålen kommunes kulturpris og kulturstipend ble delt ut på Nordpå lørdag kveld.

Staysmann tilbake på Stuguvollmoen

Staysmann tilbake på Stuguvollmoen

De første artistene ble i dag sluppet på Tydalsfesivalens facebook sider, og det blir nok et gledelig gjensyn for mange av de yngre.

Nå blir det fest på Årsøya i Selbu igjen

Nå blir det fest på Årsøya i Selbu igjen

Husker du Sommerfestivalen? Det begynner å bli noen år siden den siste festivalen trakk et 20.000 talls publikummere til årsøya i Selbu. Et nytt selskap ved navn Selbu Aktiviteter AS er stiftet - og har planer klare for en ny Selbufest neste år.

Bokhjørnet: Storfisk på kroken

Bokhjørnet: Storfisk på kroken

I denne ukens bokhjørnet snakker vi om den nylig relanserte boka "storfisk på kroken" av Odd Rygg som først ble utgitt i 1996.

Miljøagentene inntar Stjørdal og Meråker

Miljøagentene inntar Stjørdal og Meråker

Førstkommende søndag inviterer barnas miljøvernorganisasjon; Miljøagentene, alle barn og deres foreldre til åpent oppstartsmøte av et nytt lokallag for Stjørdal og Meråker.

Kulturpris til Ivar Aas

Kulturpris til Ivar Aas

Dirigenten, musikeren og kulturskolelæreren Ivar Aas får Selbu kommunes kulturpris 2018.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...