Nea Radio

Startet privat omsorgstjeneste

Omsorg: Hilde Hammer drives av sin glede over å jobbe med mennesker. Foto: Anne Gundersen

– Det gir meg veldig mye å jobbe med mennesker, sier Hilde Hammer som har startet en privat omsorgstjeneste i Værnesregionen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

– Dette er et supplement til offentlige tjenester, sier Hilde Hammer som har startet Værnes Omsorg.

– Jeg tilbyr praktisk bistand og arbeider hovedsakelig hjemme hos eldre mennesker i Værnesregionen, selv om jeg også har oppdrag på forskjellige bosenter, legger hun til. Hilde forteller at det nå før jul går mye i juleforberedelser.

– Det er en veldig koselig tid og jeg må si jeg nyter det.

Supplement

Mange benytter seg av private tjenester som et supplement til det man får fra det offentlige.

– I tillegg ser jeg at det er mange som bare bruker private tjenester fordi de ikke har krav på hjelp. Hilde forteller videre at mange pårørende til eldre tar kontakt.

– De føler gjerne at tjenestene deres eldre mottar ikke er tilstrekkelige og at deres egen tid ikke strekker til så godt som man skulle ønske, så da blir et privat tilskudd et alternativ mange ønsker å benytte seg av.

Ansetter

Hilde Hammer er utdannet barnevernspedagog.

– Det som driver meg og grunnen til at jeg startet Værnes Omsorg er at jeg er glad i mennesker og at det å jobbe dirkete opp mot dem som trenger det, gir meg veldig mye. Og oppdragene strømmer på. Nå er hun iferd med å ansette en person i deltidsstilling for å avlaste arbeidsmengden.

– Jeg tror at gruppen barnefamilier også kommer til å bli en stadig større bruker av tjenestene jeg tilbyr. Hverdagen er travel både for dem som er alene med barn og for dem som er to, så her ser jeg at stadig flere velger å benytte seg av denne typen tjenester.

Pyntet ferdig?

Hilde Hammer selv er allerede godt i gang med sine egne juleforberedelser.

– Jeg regner regner med at det blir mye å gjøre på jobb framover, så jeg er i full gang med det meste til egen familie, smiler hun.

– Det er ingen som trenger å bekymre seg for julegaver.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...