Nea Radio

Nea Radio sender 20 timer fra Agrisjå

Daglig leder og messegeneral for Agrisjå 2017, Ole Theodor Hofstad. Foto: Andreas Reitan

Utstillerne er klare for å ta i mot besøkende på Agrisjå.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

- Agrisjå 2017 blir tidenes største. 320 utstillere er påmeldt. Arealet er doblet, men likevel er det fylt helt opp med utstillere klare til å ta imot de mange tusen besøkende med gode messetilbud i dagene 25. til 27. august. Jonas Gahr Støre åpner årets Agrisjå, som er spekket med fagprogram og samtidig full av show, oppvisninger og underholdning, sier messegeneral Ole Theodor Hofstad.

Gjennom et godt samarbeid med landbruksmaskinbransjen og husdyrsektoren er Agrisjå blitt en av landets viktigste faglige arenaer for landbruket. Samtidig har arrangementet en bred publikumsappell. Det bor en bonde i oss alle, og på Agrisjå finner de alle fleste alltids noe av interesse.

Årets messe vil også være et eldorado for den proffesjonelle husdyr-bonden. Innslaget av leverandører innen I-mek er større enn noen gang. Det samme når det gjelder utstillinger og auksjoner innen storfe.

Direkte på Nea Radio

Du kan følge Agrisjå på Nea Radio som har 3-4 reportere og programledere tilstede gjennom hele helga. Vårt sendeskjema blir:

Fredag: 10.00-18.00

Lørdag: Fra kl 09.00

Søndag: Fra kl 09.00

Viktige trafikkmeldinger, reportasjer, god musikk, konkurranser og mye annet spennende får du via radioen. Følg også med på nearadio.no, det meste legges ut også der.

Maskiner

Maskiner i alle farger og størrelser blir til salgs under Agrisjå 2017, og det er all grunn til å tro at omsetningen blir stor også denne gang. Her vil være traktorer i million klassen med sine hundrer av hestekrefter. Men her blir også å finne langt mindre, men like praktiske kjøretøyer. Og felles for dem alle er at de representerer den nyeste og mest moderne teknologi på området.

Maskiner, redskaper og utstyr på Agrisjå 2017 vil nok være mye beregnet på vårt moderne landbruk, men her blir også et godt utbud av maskiner og utstyr innenfor anlegg, entreprenør og alle som av en eller annen grunn finner noe sånt interessant.

Husdyr og 15årsdag for Braut

Landbruksmessa Agrisjå vil som vanlig ha et rikelig innslag av husdyr som publikum setter pris på. Her kan man finne hele spekteret fra kyr, kalver, griser, hester og sau, til kaniner, høns og andre smådyr. For husdyrbrukere vil Agrisjå 2017 også bli en anledning til å møte fagmiljø og medprodusenter. Også denne gang blir det ulike kåringer, auksjoner og mønstringer innenfor storfe.

Bursdagsbarnet Braut feires: Geno ønsker velkommen til stor bursdagsmarkering på Husdyrtunet fredag. Der blir det både kake og sang når NRF-Oksen 10177 Braut feirer 15-årsdagen sin. Oksen har rundt 300 000 avkom nærmere 30 ulike land i verden og har omsatt for 21 millioner kroner. Foto: Amanda Koen

Noe for alle

Også Agrisjå 2017 vil ha et betydelig innslag av husflid og gårdsmat. Interessen er økende for kortreist mat, økologisk mat og småskala produksjon. På Agrisjå 2017 vil publikum møte flere nye og interessante mataktører.

Som vanlig vil det være et yrende liv på messearenaen med aktiviteter og underholdning av forskjellig slag. Også den landbruksfaglige delen av programmet vil være spekket av interessante tema, både for den praktiske bonde, men også for andre interesserte.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...