Nea Radio

Nå er løypene åpnet

- Kom deg ut på tur, i guds frie natur! Det skal vi nå, sa Lars Olav Mogård til de nesten 100 som hadde møtt opp for å overvære den offisielle åpningen av snøscooterløypene i Selbu.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 20.01.2018 kl 12:38

- Kom deg ut på tur, i guds frie natur! Det skal vi nå, sa Mogård til de nesten 100 som hadde møtt opp for å overvære den offisielle åpningen av snøscooterløypene i Selbu.

Se bildegalleri øverst i saken!

- Dette må bety mye for besøket ved turhyttene på Selbustrand framover, sa en av de mange fremmøtte tilskuerne til Nea Radios reporter. Til begge hyttene kan du nå komme deg på tur enten med ski eller med snøscooter. Foto: Stian Elverum

Mange frivillige timer er lagt ned

- Dette er en stor dag både for scooterfolk og bygda, sier ordfører Ole Morten Balstad. Lokalt har vi ønsket dette lenge, og i dag kan vi endelig åpne løypene. Jeg vil gi en honnør til alle som har stått på bak, både utmarksråd, scooterklubb og andre. Det er lagt ned over 3 årsverk med frivillig dugnadsarbeid for å få til dette.

Natur nok for alle

- Lokalt har det vært lite utfordringer men vi vet at det på et overordnet plan har vært større utfordringer for å få til dette. Naturen er stor, og den er stor nok for alle, sier ordføreren. Nå må alle vise hensyn, slik at vi alle kan ha dette tilbudet i mange år framover, avslutter ordføreren før snora ble klippet og sjåførene la i veg de drøye 6 kilometerne til Vardebu skihytte.

Tale ved Lars Olav Mogård, leder i Selbu Utmarksråd og offisiell åpning ved ordfører Ole Morten Balstad.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...