Jackpot til Stjørdal og Ålen

Bingo - jackpot - lykketall. Foto: Stian Elverum/Nea Radio

Tirsdag kveld ble jackpotten på 70.000 kr i Nea Radios radiobingo delt ut til to heldige vinnere.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 27.11.2018 kl 21:58

Tirsdag kveld ble jackpotten på 70.000 kr i Nea Radios radiobingo delt ut til to heldige vinnere, Willy Rendum fra Stjørdal og Solfrid Abrahamsen fra Ålen.

- Jackpotnivået har også denne gangen generert et høyt engasjement og mange spillere, vi er glade for at vi kunne dele ut denne akkurat nå i førjulstida, sier bingosjef Stian Elverum som legger til at han snart håper å kunne love en enda høyere premiestige i Nea Radio.

Akkurat nå behandler departementet forslag til ny bingoforskrift, vi har selvsagt et håp om at de nye oppdaterte reglene tillater enda mer premier, sier bingosjefen som neste tirsdag er tilbake med en ny runde radiobingo og 5000 kr i jackpot

Siste nytt i Selbu/Tydal Vis flere

Nytt miljøfyrtårn i Selbu

Nytt miljøfyrtårn i Selbu

Selbusjøen Hotell & Gjestegård fikk tirsdag det synlige beviset for at de nå har blitt sertifisert som Miljøfyrtårn.

Klart for

Klart for "Advent i Selbu"

Selbu Korensemble finpusser formen foran julas største konsert i Selbu kirke, "Advent i Selbu".

Reiselivsutvikling i Tydal (og Neadalen forøvrig)

Reiselivsutvikling i Tydal (og Neadalen forøvrig)

Åpent brev fra Atle O Aas til Tydal kommunestyre i forbindelse med budsjettbehandlinga torsdag, hvor Stugudal Bedriftsnettverk har bedt om økonomisk bistand til etablering av et nytt reiselivsselskap.

Julekalender

Julekalender

Selbusport'n gjemte seg bak luke 11 i Nea Radios julekalender for Selbu og Tydal.

Prisutdelinger i Selbu

Prisutdelinger i Selbu

Selbu kommunes Frivilligpris og Kulturprisen for 2018 ble delt ut ved en høytidelighet i kommunestyresalen mandag.

- Godt Selbu-budsjett

- Godt Selbu-budsjett

Tøffere enn i fjor, men fortsatt et godt og offensivt budsjett. Det sier ordfører Ole Morten Balstad etter årets siste kommunestyremøte i Selbu.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...