Nea Radio

Satser mer på voksne

Voksne: I høst blir det en rekke arrangementer spesielt rettet mot voksne ved Malvik Bibliotek, forteller Anne Dahle (t.v) og Katrine Herringbotn. Foto: Anne Gundersen

Bibliotekene i Malvik har hatt stor suksess med sine arrangementer for barn. I høst får også de voksne ekstra oppmerksomhet.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Det er lenge siden bibliotekene kun var et sted der du lånte bøker. I dag er samfunnsoppdraget også å være en formidlings- og kulturarena.

– Vi har hatt stor suksess med arrangementer for barn og selv om vi også tidligere har hatt arrangementer for voksne, satser vi litt ekstra denne høsten, sier leder for bibliotekene i Malvik, Katrine Herringbotn.

Saken fortsetter under lydklippet

Foto: Anne Gundersen

Datahjelp

Et av tilbudene denne høsten er datahjelp.

– Dette har vi hatt før og det var svært populært. Det er mange som sliter med å benytte digitale tjenester og vi opplevde stor pågang. Nå håper vi at de som ikke fikk dekket sine behov sist, melder seg denne gangen, sier Herringbotn.

Høytlesning

Det vil også bli arrangert høytlesning for voksne.

– Her leser vi småsnutter fra forskjellige typer litteratur, alt fra romaner, novellesamlinger, dikt og populærvitenskap, sier bibliotekar Anne Dahle, som er en av dem som leser høyt for voksne.

– Tidligere har vil kalt dette Strikk og lytt, men vi opplevde at dette ekskluderte enkelte, særlig menn, smiler hun.

– Derfor har vi nå skiftet navn til Høytlesning for voksne og håper at dette gjør at flere finner veien til oss.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...