Eventyrlig danseforestilling på Vikhammer

Benedicte Shybaj Mastermo er danselærer på Malvik Kulturskole og håper mange møter opp til forestillingen "Eventyrlig". Foto: Idunn Thorsø

Mellom 70 og 80 barn deltar når Malvik Kulturskole setter opp forestillingen ”Eventyrlig” tirsdag 4.desember på Vikhammer skole.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 01.12.2018 kl 11:48

Danselærer Benedicte Shybaj Mastermo har lang fartstid i fra både dans og pedagogikk og håper mange velger å ta turen til Vikåsen skole på tirsdagen.

- Vi har elever helt fra 4 år og opp til 16 år i forestillingen, og nivåene er alt fra nybegynner til erfaren, forteller hun enthusiastisk og legger til at det er barn fra både drama, dans og visuell kunst som er med i forestillingen.

- Vi startet å øve i tidlig høst og har holdt på ei god stund. Koreografi krever litt mer tid enn de andre disiplinene i kulturskolen så danseelevene har øvd litt lengre enn resten, påpeker Mastermo og forteller videre om at det også blir levende musikk i forestillingen, blant annet fra en fløytist.

- Her er det elever som gjerne går på dans samtidig som de også spiller instrument eller synger på kulturskolen, og det er mange elever som driver på med tradisjonelle fritidsaktiviteter som håndball, svømming og fotball i tilllegg, legger hun til.

- Vi håper det kommer folk hit som lurer på hva vi holder på med og som vurderer å melde enten barna sine eller seg selv på kulturskolen, sier Mastermo begeistret.


Kulturglede

Kulturskolens mål er blant annet å støtte grunnskolens undervisning i musikkfag og at barn og ungdom skal få et godt faglig tilbud innen musikk, dans, teater og bilde. Malvik Kulturskole holder til på Ytre Malvik Samfunnshus til daglig, og underviser i drama/Teather, musikk og sang utenom dans.

- Mange elever går videre med det de lærer på kulurskolen, og det er kjempegøy å se hvor mye danse- og musikkglede som finnes i denne gjengen altså.

- Det er så fint å se hvor bra de jobber sammen og hvor mye de har lært seg på relativt kort tid, forteller den engasjerte danselæreren.

Med seg har hun to lærere til for å forberede over 70 elever til forestilling, som også jobber ved kulturskolen.

- Folk kan virkelig forvente seg ei eventyrlig forestilling med mye farge og form, med en gjeng som har øvd masse og som er skikkelig spent, forteller Mastermo.

- Vi håper så mange som mulig kommer for å oppleve dette, og ønsker alle sammen velkommen på tirsdag, avslutter hun.

Siste nytt i Kultur Vis flere

Vant Sámi Grand Prix

Vant Sámi Grand Prix

Saara Hermansson fra Stornäs i Västerbotten vant Sámi Grand Prix.

Kaffen er klar

Kaffen er klar

I dag er Anniken Refseth og Jo Arne Fosmo innom for en kopp kaffe og en prat.

Vil ha med folk på salsatur til Cuba

Vil ha med folk på salsatur til Cuba

Ingunn Haugseggen i Salsa Røros arrangerer først salsakurs i høst, deretter tur til Cuba i januar.

Anbefaler «Matmakt på butikken»

Anbefaler «Matmakt på butikken»

Bibliotekar Hanna Malene Lindberg anbefaler en bok i serien «Norsk røyndom» i denne ukas bokmagasin.

Selbufesten er i rute

Selbufesten er i rute

I strålende sommersol (midt i april..) møter vi sjefen for Selbufesten som arrangeres 8. juni. - Vi er klare, sier Svend Eggen.

Nidaros Blues i gang

Nidaros Blues i gang

Den 20. utgaven av Nidaros Blues startet tirsdag.

Siste nytt i Nyheter Vis flere

Se kommunestyret i Røros i opptak

Vi sendte direkte fra kommunestyremøtet i Røros i Ungdommens hus.

Vårdag i Selbu

Vårdag i Selbu

Felleskjøpet i Selbu har arrangert vårdag. Se bilder og hør radioreportasjen her:

Vellykket frokostmøte i Tydal

Vellykket frokostmøte i Tydal

Snøscooter som næring, framtidige næringsaktiviteter, Tydalsfestivalen samt TrønderEnergi og Statkrafts planlagte prosjekter var tema for frokostmøtet i Tydal torsdag.

Godt fornøyd, men spent på fortsettelsen

Godt fornøyd, men spent på fortsettelsen

Hør lederen i Holtålen Snøscooterklubb evaluere sesongen.

Ruller ut Værnes Respons

Ruller ut Værnes Respons

Torsdag trykket Værnesordførerne på knappen som offisielt åpnet det velferdsteknologiske samarbeidet Værnes Respons.

Fornøyd med sesongen i Gauldalsløypa

Fornøyd med sesongen i Gauldalsløypa

Atle Engan er spent på evalueringa av prøveåret.

Siste nytt i Stjørdal/Malvik Vis flere

Ruller ut Værnes Respons

Ruller ut Værnes Respons

Torsdag trykket Værnesordførerne på knappen som offisielt åpnet det velferdsteknologiske samarbeidet Værnes Respons.

Kaffen er klar

Kaffen er klar

I dag er Anniken Refseth og Jo Arne Fosmo innom for en kopp kaffe og en prat.

Klart for Kick Off

Klart for Kick Off

Det nærmer seg VM i rallycross på Lånke og onsdag kveld er det Kick Off for funksjonærene som skal bidra med frivillig innsats.

Stor brannfare i Stjørdal og Selbu

Stor brannfare i Stjørdal og Selbu

Brannvesenet advarer nå mot ekstrem brannfare og innfører totalforbud mot bruk av åpen ild i skog, innmark og utmark i Selbu og Stjørdal. Forbudet gjelder også strandsonen.

- Travbanen på oppløpssiden

- Travbanen på oppløpssiden

- Travbanen i Malvik er på oppløpssiden, og det såkalte «jordvernet» ser ut til å vinne, skriver Lill Harriet Sandaune, gruppeleder for Malvik FrP, i dette leserinnlegget.

Skogbrann i Mostadmark

Skogbrann i Mostadmark

Brannen er under kontroll.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...