Nea Radio

– Kommunene ruser seg på eiendomsskatt

Imponert over Stjørdal: Torsdag besøkte FrPs finanspolitiske fraksjon Stjørdal for å høre om hvordan kommunen klarer seg uten eiendomsskatt. Fra venstre, Nelly Lian i Stjørdal Frp, Ordfører Ivar Vigdenes, finanspolitisk talsmann i Frp, Njål Helgesen og stortingsrepresentantene Sivert Bjørstad og Jan Steinar Engeli Johansen. Foto: Anne Gundersen

– Eiendomsskatt blir som dop. Du må bare ha mer, sier stortingsrepresentant Sivert Bjørnstad. I dag var han og resten av FrPs finanspolitiske fraksjon på Stjørdal for å lære hvordan en kan klare seg uten.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 19.04.2018 kl 16:17

Helge Andre Njåstad, finanspolitisk talsmann FrP, er imponert over Stjørdal kommune.

– Stjørdal er en fremoverlent kommune, der FrP sammen med Senterpartiet står for godt, borgerlig lederskap. Mange andre kommuner kan med fordel lære av Stjørdal, mener han.

Saken fortsetter under lydklippet

Foto: Anne Gundersen

Dop

Stortingsrepresentant Sivert Bjørnstad, mener at eiendomsskatt blir som narkotika for kommunene.

– Det blir som dop. Når man innfører eiendomsskatt, blir man aldri kvitt det og vil stadig ha mer og mer, sier Bjørnstad. Her på Stjørdal ser vi at man snur alle steiner for å finne andre løsninger og likevel kan man skilte med overskudd og gode resultater.

Etter besøket gikk turen videre til andre kommuner i distriktet.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...