Nea Radio

Kaffe og politisk idedugnad

- Med kunnskap blir vi klokere, presiserer Eva Lundemo fra Malvik Høyre.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 24.09.2018 kl 09:47

Malvik Høyre har invitert folket til å snakke med dem. Partiet, med Eva Lundemo i spissen, ønsker å lytte til befolkningens ønsker, forslag og innspill.

- Med kunnskap blir vi klokere, presiserer Lundemo.

- Vi i Malvik Høyre kaller det vår avtale med våre velgere. Å lytte til hva folket ønsker rett og slett, det er jo det som er jobben vår som politikere, sier hun og legger til at folk kan sende inn forslag og innspill gjennom Malvik Høyre sin aktive Facebookside og på mail.

Lav terskel
Lundemo forteller videre at partiet allerede har fått inn brev og mail fra flere lag og foreninger, men at de ønsker seg enda flere innspill- gjerne fra barnehager og skoler også. Og da i den farge og form de selv ønsker.

- Har du en idè, kan du tegne og forklare- det viktigste er at vi får høre hva du har på hjertet.

- Sky is the limit for hvem som ønsker å sende oss ønskene sine. Vi ønsker å møte folk der de er, og setter stor pris på om folk inviterer oss til en prat, sier Lundemo.

Valgprogram

Det er i anledning partiets arbeid med å sette opp valgprogram for neste valg at partiet nå går ut med denne invitasjonen til folket.

- Vi har fått inn mange kreative innspill og håper på enda flere. Det er summen av disse vi ønsker å ta med oss videre, for vi skal ikke glemme at vi politikere er der for å gjøre det beste for innbyggerene våre, presiserer Lundemo.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...