Nea Radio

Nea Radio

Går til fots til Hell i protest

Protest: Varaordfører og ordfører i Malvik, Ole Herman Sveian og Ingrid Aune hadde kledd seg godt for å bruke apostlenes hester fra Hommelvik til Hell og Trøndelagsmøtet for å markere motstand mot de økte kollektivsatsene mellom Stjørdal og Malvik. Foto: Anne Gundersen

Ordfører og varaordfører i Malvik, Ingrid Aune og Ole Herman Sveian, valgte å gå til fots fra hjemkommunen til Trøndelagsmøtet på Hell torsdag, for å markere motstand mot økningen i billettpriser mellom Stjørdal og Malvik.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Da Trøndelag ble slått sammen til ett fylke, skulle det bli rimeligere å velge kollektivt. I stor grad har dette slått til, men det at en av prissonene nå ligger midt mellom Malvik og Stjørdal, har ført til at prisene på denne strekningen har økt med over 100 %. For å markere sin motstand mot dette, bestemte ordfører og varaordfører i Malvik, Ingrid Aune og Ole Herman Sveian, seg for å gå til fots fra Hommelvik til Hell og Trøndelagsmøtet torsdag.

– Dette får alvorlige økonomiske konsekvenser blant annet for folk som pendler til jobb og for ungdom som deltar på fritidsaktiviteter, sier Ole Herman Sveian.

Saken fortsetter under lydklippet

Foto: Anne Gundersen

Lobbyvirksomhet

Sveian sier at prisstrukturen for kollektivtransport i Trøndelag fylke, ikke skal være tema på Trøndelagsmøtet.

– Når det er sagt, så er det svært mange som deltar på dette møtet og vi, og også andre lokalpolitikere, kommer til å gjøre vårt for å fronte denne saken utenom den fastsatte agendaen, sier Sveian.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...