Nea Radio

Forslår felles fylkeshus

Uenige: Dersom det skal utredes hvorvidt man skal bygge ett og ikke to fylkeshus i Trøndelag, er Lill Harriet Sandaune (FrP) og ordfører i Malvik, Ingrid Aune, uenige om hvor dette bør ligge. Foto: Anne Gundersen

... men hvor bør det i så fall ligge?

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Kommunestyrerepresentant i Malvik og fylkespolitiker for FrP, Lill Harriet Sandaune, mener at det å bruke 550 millioner kroner på to forskjellige fylkeshus, et i Steinkjer og et i Trondheim, bør revurderes.

– Vi har kommet med forslag i fylket om at vi heller bygger ett fylkeshus og at dette bør ligge på Stjørdal, sier hun.

– Stjørdal ligger sentralt midt i fylket og det er ikke minst et kommunikasjonsknutepunkt, både når det gjelder buss og tog og ikke minst flyplassen.

Saken fortsetter under lydklippet

Foto: Anne Gundersen

Velg Malvik

Ordfører i Malvik, Ingrid Aune, mener på sin side at et slikt bygg heller bør legges til Malvik.

– Først må jeg si at kommunestyret i Malvik har stor respekt for den jobben fylket har gjort når det gjelder å utrede den delte løsningen, presiserer Aune.

– Men, dersom det blir slik at man vil vurdere en felles løsning mener jeg at Malvik er et bedre alternativ.

For mye Møllers tran

Sandaune mener spøkefullt at ordføreren har tatt for mye Møllers Tran dersom hun mener at Malvik kan være et realistisk alternativ.

– Malvik har mye flott å by på, men jeg tror ikke vi noen gang kan komme dit hen at Malvik vil kunne være et bedre valg Stjørdal.

Større ambisjoner

– Da har jeg større ambisjoner på Malviks vegne enn Sandaune, sier Aune.

– Dersom dette skal utredes mener jeg at Malvik også skal vurderes. Vi har alt som trengs, inkludert byggeklare tomter. Og, legger ordføreren til,

– Dersom politikerne blir frustrerte over dårlige politiske forslag, kan de jo ta seg en kald og oppfriskende dukkert i Stasjonsfjæra.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...