Error 503 Backend fetch failed

Backend fetch failed

Guru Meditation:

XID: 885566999


Varnish cache server

Nea Radio

Endelig løsning for Kvislabakken

Bedre plass: Elevene ved Kvislabakken skole får bedre plass fra høsten av, når en paviljong kommer på plass. – Fantastisk, sier Annette Jensen (KrF) (t.v), – En ok løsning, ikke mer, sier Anja Ristad (SV). Foto: Anne Gundersen

Kvislabakken skole har lenge slitt med alvorlige plassproblemer. Nå blir det imidlertid en løsning for når skolen starter opp igjen til høsten er en paviljong på plass.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 14.04.2018 kl 19:00

Plassmangelen på Kvislabakken skole i Stjørdal har vært en stor utfordring for både lærere og elever. I lengre tid har man forsøkt å finne en løsning som ikke går utover fremdriften i allerede pågående byggeprosjekt innenfor skolesektoren i kommunen. Under formannskapet torsdag kom så den gode nyheten om at nå skal en paviljong på plass.

Saken fortsetter under lydklippet

Foto: Anne Gundersen

Gledelig

Annette Jensen (KrF) er glad for at det nå er funnet en løsning.

– Plassmangelen på Kvislabakken har vært prekær og alternativene vi har sett på har vært kostbare. Nå fant vi heldigvis en løsning hvor utfordringene kan løses på en økonomisk forsvarlig måte, sier hun. Paviljongen har en prislapp på i overkant av to millioner kroner.

– Elever og lærere får nå over 200 flere kvadratmetre å boltre seg på og det er virkelig gode nyheter.

Ok

Anja Ristad (SV) er også glad for at elevene nå får bedre plass.

– Men det beste hadde vært en permanent løsning, det er det ingen tvil om. Paviljong er en ok løsning, ikke mer enn det.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...