Nea Radio

Åpen dag hos Fides

Arbeids- og inkluderingshuset Fides inviterer til åpen dag i sitt flunkende nye bygg i Stjørdal sentrum

Andreas og Mette, ansatt og veileder hos Fides. Foto: Idunn Thorsø

Arbeids- og inkluderingshuset Fides har nettopp flyttet inn i et flunkende nytt bygg i Stjørdal sentrum, og i den anledningen har de invitert til Åpen dag 20.september fra klokka 10-14. Stolte ansatte håper så mange som mulig kommer på besøk, og lokker med både foredrag, presentasjoner av ulike aktiviteter og nybakte fiskekaker blant annet.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 19.09.2018 kl 11:01

- Fides er verdens beste arbeidsplass, spesielt for oss som sitter i rullestol, forteller Andreas Vigen. Han er ansatt på aktivitetssenteret og har jobbet her siden 2010.

- Nå har vi fått et fantastisk flott og moderne bygg, så nå håper vi så mange som mulig kommer innom for å se hva vi gjør og hvor fint vi har det her.

Mette Ovesen Brænne er veileder og jobber i Arbeids- og inkluderingsavdelingen. Hun håper spesielt at folk fra regionens næringsliv tar turen på torsdag.

- Vi er opptatt av godt samarbeid og har fokus på at folk skal føle mestring og ha oppgaver de er kapable til. En god dialog med næringslivet er derfor en viktig del av jobben vår i tillegg til vårt samarbeid med NAV og kommunen.

Fides består av tre avdelinger som før lå på hver sin kant, men som nå er huset under ett og samme tak. Arbeid og Inkludering, VTA (Varig Tilrettelagt Arbeid) og Aktivitetssenteret.

- Vi gleder oss veldig til å få besøk og har et spennende program å tilby- hvor det både skal foregå ting inne og utendørs, avslutter Mette og legger til at det også blir mulighet til å kjøpe forfriskninger og forskjellige ting som deltagere og ansatte har produsert.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...