Nea Radio

Mega Torgkvartalet med rekordomsetning

Butikksjef ved Mega Torgkvartalet, Frank Sollie. Foto: Stian Elverum

Butikksjef Frank kunne by på kake når fjoråret viste rekordomsetning for butikken på Torgkvartalet.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Mega på Torgkvartalet i Stjørdal flyttet i 2016 fra oppi gata på Stjørdal og inn i Torgkvartalet. - Nå viser tallene for 2017 at dette har vært en suksess. Vi kunne i 2017 feire rekordomsetning sammen med den nye Extra-butikken på Evja, sier butikksjef på Mega Torgkvartalet, Frank Sollie.

Omsetningsrekord

Det er snakk om over 100 millioner for Mega sin del. - Vi lykkes fordi kundene er glad i mat, vi er en Megabutikk og da er det ferskvaredisken som lokker. Fiskedisken er fem meter lang og har et stort utvalg. Ferskvare er nødvendigvis ikke billigere, men bedre enn lavprisprodukter, sier Sollie.

Skryter av de ansatte

Vi har vært igjennom en hektisk flytteperiode, men vi er stolte av det vi har fått til, til tross for en hektisk periode. Jeg trekker fram alle ansatte som har gjort en strålende jobb for å få til dette resultatet, avslutter butikksjefen.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...