Nea Radio

Kvitter presenterer favoritter

Helaften: Det inviters til helaften når Kvitter fra Knotten presenterer sine favoritter i Bruket Kulturhus i Hommelvik lørdag. Fra høyre: Aina Kristiansen, Rakel Sivertsen og Maria Tuff fra Marias Kjøkken. Foto: Anne Gundersen

Lørdag blir det storfest i Bruket kulturhus i Hommelvik. Da inviterer Kvitter fra Knotten sine favoritter for å presentere årets helaften.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Kvitter fra Knotten er navnet på revygruppa fra Hommelvik som består av Aina Kristiansen, Rakel Sivertsen og Marit Hammer. Trioen har hatt stor suksess med forestillinger som tar utgangspunkt i Kristiansen og Sivertsens felles aner fra Husmannsplassen Knotten ved Jervskogen skisenter.

– Vi skal selvsagt ha med noen av våre kjente nummer, men det blir også mye nytt å se, lover Rakel Sivertsen.

Saken fortsetter under lydklippet

Foto: Anne Gundersen

Mannfolk

Kvitter fra Knotten har invitert med seg en rekke gjester.

– Blant annet er brødrene Bjørn og Trygve Stuevold med og det er også aktører fra Lånkerevyen på plass, sier Aina Kristiansen. Selvsagt er også Hommelvikrevyen representert.

– Vi har bare invitert mannfolk, fordi vi ønsker å skinne mest selv, sier Sivertsen som ikke frykter konkurranse fra "Turid" i Bjørn Stuevolds skikkelse.

– Hun tar oss ikke på utseendet, ler hun.

Lett

De avslører at det var en smal sak å lokke med seg mannfolka.

– En kommer tidlig hjem fra syden og en annen har utsatt en hofteoperasjon. Gutta i Lånkerevyen kommer hit for å gjøre et nummer, fraktes tilbake til Trudvang for å stå på scenen der og kommer så til Bruket igjen, sier Kristiansen.

– En kommer helt fra Fitjar på vestlandet, supplerer Sivertsen.

Helaften

Damene lover en helaften av de sjeldne.

– Allerede i foyeren vil publikum bli møtt av hjertevarme svensktoppar fra Ole Torsteins, bestående av Torstein Fosmo og Ole Marius Holden. Og når det gjelder servering skorter det heller ikke. Maria Tuff fra Marias Kjøkken er nemlig Rakel Sivertsens søster og dermed stiller også hun opp for å sørge for at mager mettes på det mest utsøkte vis.

– Dette blir en kveld å virkelig få med seg, lover Rakel Sivertsen.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...