Nea Radio

Våryr kvinnekraft på Saksviktunet

Kvinnelig: Hos Milde Mathilde og Drillpikene på Saksviktunet, dyrkes alt som er feminint. I helga avholdt Heidi Grande og de andre aktørene på tunet, vårmarked. Foto: Anne Gundersen

Lørdag var det vårmarked hos Milde Mathilde og Drillpikene på Saksvik og der lurte både engler og alver i kulissene.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 30.05.2018 kl 17:06

– Selvfølgelig finnes det alver, sier Heidi Grande, innehaver av butikken Milde Mathilde og Drillpikene på Saksvik i Malvik. Det er lørdag og det yrer av folk under årets vårmarked.

– De gir oss beskjeder vi trenger å høre og derfor starter vi på Milde Mathilde hver eneste dag med å trekke et alvekort, sier hun.

– Vi, altså alle aktørene på Saksviktunet, syntes det er fint å skape litt ekstra liv og røre på denne tiden av året og det er derfor vi avholder et vårmarked hvert år i mai, sier Heidi.

Saken fortsetter under lydklippet

Foto: Anne Gundersen

Dekker behov

I tillegg til Milde Mathilde, som selger klær, enkle interiørartikler og driver en liten kafe, finner du også hudpleie og frisør på Saksviktunet.

– Her kan du virkelig få dekket alle behov, mener Heidi mens stadig flere besøkende leter gjennom lekre, fargerike gevanter i hyller og på stativ.

– Det er vår filosofi at vi skal føre plagg ikke alle har. Vi er opptatt av trender, men legger også vekt på friske farger og mønstre, forklarer Heidi.

Kvinnekraft

I tillegg til butikken, er Heidi Grande opptatt av det hun kaller kvinnekraft.

– Vi kvinner er skapende og har høy energifrekvens. Dette kan føre til at det setter seg spenninger i kroppen, særlig i eggstokkene. Derfor holder vi kvinnekraftkurs der vi blant annet lærer å rense eggstokkene ved hjelp av meditasjon, smiler hun. I tillegg til kvinnekraftkurs, arrangerer Milde Mathilde også Damenes Aften.

– Det er tre ting som får fram den skapende, feminine energien i oss. Latter, sex og magedans. Jeg pleier å si at vi skal gjøre to av de tre tingene når vi har Damenes Aften, ler Heidi Grande.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...