Nea Radio

Smil med stil

Konferansier: Rune Solli skal som vanlig lede Nyttårskonserten i Bruket 27. januar. Foto: Anne Gundersen

Nå er det ikke lenge til Nyttårskonserten i Bruket kulturhus i Hommelvik, noe som gjerne ses som den offisielle åpningen av kulturåret i Malvik kommune.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Det blir 20. år på rad at den tradisjonsrike Nyttårskonserten arrangeres i Bruket kulturhus.

– Det er en forholdsvis høytidelig affære, dog ikke uten humor, sier konferansier Rune Solli. Han har sørget for å sy det hele sammen fra scenen hvert eneste år, bortsett fra to ganger da influensaen kom i veien.

– Så nå håndhilser jeg ikke på noen, for å være på den sikre siden, smiler han.

Saken fortsetter under lydklippet

Foto: Anne Gundersen

Opera og musikal

Det er Hommelvik musikkorps, så vel som sangere fra Hommelvik Mannskor og Cappella som sørger for god takt og tone under forestillingen.

– Som vanlig vil det bli preg av både opera og musikalinnslag, så her er alt som det skal være, forteller Solli.

– Ikke minst blir det mye humor så publikum vet hva de får.

Fyker unna

Konserten spilles i to omganger og så vidt Solli vet, er det i skrivende stund kun 14 billetter igjen og det til siste forestilling.

– Så her må man være på pletten dersom man ønsker å få med seg det som mange mener er ett av høydepunktene i Bruket i løpet av året, mener han.

– Eir Inderhaug, Harald Bjørkøy og Torstein Fosmo er solister, så her er det duket for en riktig festaften.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...