Nea Radio

Slik blir høsten i Kimen

Programmet er offentliggjort

Festmeny: Lene Fjellstad, Terje Stamnes, Jarle Førde, Nora Evensen, Tore Granås og Arild Kalkvik presenterte høstens program i Kimen mandag. Foto: Anne Gundersen

Høsten byr på en rikholdig kulturmeny som favner alt fra kino og teater til jazz, klassisk musikk og pop. – Vi har aldri hatt et bredere tilbud, sier kultursjef Jarle Førde.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Godbitene står i kø i Kimen kulturhus i Stjørdal utover høsten.

– Vi har vært et helt team som har jobbet med dette og vi er stolte av resultatet, sier Jarle Førde, kultursjef i Stjørdal. På det musikalske programmet står blant annet Trondheim Symfoniorkester, Come Shine, deLillos og Odd Nordstoga, for å nevne noen ganske få.

– Jeg er helt sikker på at vi kan by på noe for en hver smak, mener Førde.

Sofa: Kommunikasjonsansvarlig i Kimen, Lene M. Fjellstad, intervjuet kulturfolket i sofakroken under mandagens programslipp. Her er hun sammen med Nora Evensen og Tore Granås fra Trøndelag Turneteater. Foto: Anne Gundersen

Teater

En rekke teateroppsetninger kan man også oppleve utover høsten, blant annet to stykker av Olav Duun som settes opp av Trøndelag Turneteater.

– Vi reiser rundt med "På Tvert" og med "Hilderøya", forteller teatersjef Nora Evensen. Sammen med skuespiller Tore Granås deltok hun på programslippet i Kimen.

– Vi opplever at folk er opptatt av Duun og at han er aktuell den dag i dag, sier Evensen.

Saken fortsetter under lydklippet

Foto: Anne Gundersen

Kinohøsten

En rekker storfilmer slippes utover høsten, blant annet Skjelvet, oppfølgeren til Bølgen, der Oslo rammes av et voldsomt jordskjelv.

– Det er en av de filmene vi har stor tro på, sier Arild Kalkvik fra Trondheim Kino og forteller at de jobber hardt med å få et så representativt utvalg filmer som mulig til Stjørdals storstue.

– Det er færre saler her enn det er i Trondheim, men vi klarer å holde et godt trøkk når det gjelder hvor mange storfilmer vi viser i Kimen, sier han og lover at det vil bli presentert filmer for et hvert humør og en hver anledning utover høsten.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...