Nea Radio

Prisdryss i Stjørdal

Vinnere: Stjørdal kommunes miljø- og kulturpriser ble overrakt vinnerne i Kimen kulturhus torsdag. På bildet fra venstre: ordfører Ivar Vigdenes, miljøvinner Arne Moksnes, styremedlem i Blues in Hell, Jon Uthus og komiteleder Tommy Reinås. Foto: Anne Gundersen

Arne Moknsnes og Jon Uthus på vegne av Blues in Hell, fikk overrakt henholdsvis miljøprisen og kulturprisen for 2017 av Stjørdal kommune Torsdag.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Under en storslått seremoni i Kimen kulturhus torsdag, ble Arne Moksnes og Jon Uthus på vegne av Blues in Hell, overrakt henholdsvis miljø- og kulturprisen av ordfører i Stjørdal, Ivar Vigdenes. Tommy Reinås som ledet valgkomiteen, sa at det var et enkelt valg, men at de gode nominerte var mange.

– For meg som både er involvert i Blues in Hell og som også er politiker i MDG, er det en ære å kunne dele ut prisene til nettopp disse mottakerne, sier Reinås.

– Når det er sagt vet jeg med sikkerhet at vi har nok gode kandidater til å kunne dele ut denne prisen i mange år framover.

Saken fortsetter under lydklippet

Foto: Anne Gundersen

Anerkjennelse

Mottaker av miljøprisen, Arne Moksnes, blir beskrevet som en høvding innenfor miljø og naturvern.

– Jeg har drevet med dette i over 50 år, både på nasjonalt og lokalt plan og det er fint å få en slik påskjønnelse, sier han.

Engasjement

Blues in Hell har gjort mye for å sette Stjørdal på kartet i en årrekke. Styreleder Jon Uthus, sier at det var stas å få prisen.

– Engasjementet hadde vi nok beholdt også uten, for det er nettopp det vi er kjent for, sier Uthus.

– Men, det er stort å få denne anerkjennelsen etter å ha drevet med dette i så mange år.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...