Nea Radio

Oslo Spektrum neste!

Stjerner i sikte: Simen Løberg (t.v) og Arne Wormdal i Beist er klare for Oslo Spektrum, sammen med blant annet DDE og Postgirobygget. Foto: Anne Gundersen

Bandet Beist slapp sin første singel høsten 2017. Nå står Oslo Spektrum for tur for de populære gutta.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 18.10.2018 kl 15:15

Suksessen har kommet fort for gutta i Beist. Ikke før fikk de sluppet sin første singel Råne-Racer, så begynte spillejobbene å strømme på. Den 9. november står de på scenen i Oslo Spektrum, sammen med blant annet DDE og Postgirobygget.

– Dette skjer egentlig på grunn av at bookingmanageren vår, Hilde Jørgensen har booket Spektrum for artistene sine, så det er slik vi har havnet i så godt selskap, men det er ikke tvil om at dette er stort, uansett, sier Simen Løberg.

Saken fortsetter under lydklippet

Foto: Anne Gundersen

Bygdeliv

Beist, med sin bakgrunn fra bygda i Trøndelag, har helt klart et varmt hjerte for bygdelivet, likevel er det noe litt hipster over musikken. En del gammelt Sambandet, en del følsomme unge menn, to deler livsglede og en god porsjon humor gjør sitt til at musikken fenger uansett hvor man befinner seg i demografien. Det slår en at dersom Ulf Risnes hadde vokst opp i for eksempel Elvran eller Singsås, så hadde Tre Små Kinesere hatt noe av den samme lyden dersom de startet i dag.

– Jeg tror vi har musikk de fleste kan kjenne seg igjen i, mener Simen.

– Det handler vel mest om å være ekte.

Syvmilssteg

Uka før Spektrum spiller Beist på Bankers på Stjørdal.

– Det er stas det og, men det er klart at det blir helt andre dimensjoner i Oslo Spektrum, ler Arne Wormdal.

– Vi har jo øvd oss litt, men jeg er usikker på om man egentlig noen gang kan være klar for å spille for så mange for første gang, mener han og sier bestemt at tanken på superstjernestatus ikke har gått dem til hodet.

– Men det er klart, det hadde jo vært stas å bli med Bettan på juleturne neste år, ler Simen Løberg. Og dermed burde det være fritt fram for å "Dans som en idiot" både i Stjørdal og i Tigerstaden for den som føler for det!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...