Annonse
Nea Radio

Lystige Litjlånkerevyen

Onsdag var det premiere på Litjlånkerevyen og ungene, de leverte så det sang!

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Annonse
Annonse

I 2000 bestemte Lånkerevyen seg for å ta rekruttering på alvor og dermed ble Litjlånkerevyen født. Litjlånkerevyen, som vant Stjørdal kommunes kulturpris i 2013, har siden den gang vært en viktig del av det som er et av Norges mestvinnende revylag. Onsdag kveld var det premiere på årets utgave, og det ble en skikkelig latterbombe.

– Det er helt fantastisk å jobbe med disse flinke ungene, forteller instruktør Marthe Nygård.

Saken fortsetter under lydklippet

Marthe Nygård, Hanna Steigvist og Fredrik Horten Jespersen om Litjlånkerevyen
Foto: Anne Gundersen

Drøm

Hanna Steigvist og Fredik Horten Jesepersen er to av de spreke ungdommene som står på scenen når Litjlånkerevyen viser hva de er gode for. Begge går i 6. trinn på Lånke skole.

– Jeg har en bror som var med i Litjlånkerevyen og han sa at jeg måtte være med når jeg ble gammel nok, for det er så artig, forteller Fredrik. Alle barna på scenen er nemlig hentet fra 6. og 7. trinn ved skolen.

– Jeg har absolutt lyst å være med i voksenrevyen når jeg blir gammel nok, sier Hanna.

– Dette ga virkelig mersmak.

Rekruttering

Marthe Nygård sier at nesten alle av den yngre garde i Lånkerevyen var med i Litjlånkerevyen da det var aktuelt for dem.

– Det er nesten vanskeligere å si hvem som ikke begynte der, ler hun. Og at ungene har fått utmerket instruksjon er det ingen tvil om. I det ene nummeret etter det andre framviste de scenetalent mange voksne revyskuespillere bare kan drømme om.

Nøkkelord