Nea Radio

Nea Radio

Det beste fra NM i Revy:

Lånkerevyen er på plass i Olavshallen

Prisvinnere: Blandt de mange prisvinnerne som inntar Olavshallen i helga, er også Lånkerevyen. Fra venstre: Christer Nilsen, Anne Berit Sivertsen, Pål Thyholt, Marthe Nygård, Malin Bremseth, Jannike Nordgård og May Kristin Berg. Foto: Anne Gundersen

I helga inntar NM i revy på Høylandet Olavshallen. Som Norges mestvinnende revylag er Lånkerevyen selvsagt på plass.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

I helga er det duket for humorfest i Olavshallen i Trondheim. Da samles nemlig alle finalistene fra NM i Revy på Høylandet for å vise fram hvorfor de ble valgt ut. En fullsatt sal lo så tårene sprutet under den første av fire forestillinger fredag kveld. Lånkerevyen, som er Norges mestvinnende revylag, var naturligvis tilstede.

Saken fortsetter under lydklippet

Foto: Anne Gundersen

Gåsehud

Lånkerevyen har deltatt før og har også hatt andre store oppsetninger, blant annet på Chat Noir. Har de så blitt blaserte?

– Nei, dette blir vi aldri vant til, sier Anne Berit Sivertsen etter at kveldens første forestilling er gjenomført.

– Det å være her er gåsehud fra start til slutt. Hun var en av aktørene på scenen under nummeret Klikkhoreri, som handler om å ikke klare å motstå å klikke seg inn på meningsløse lenker på internett.

– Det er selvsagt tatt fra meg selv, ler Anne Berit som er forfatteren bak innslaget.

- Det kommer innefra.

Nerding

Christer Nilsen er leder for Lånkerevyen og sammen med Pål Thyholdt framførte han nummeret En troverdig historie.

– Det er så stas å være her. For det første er det fantastisk å stå på scenen framfor et så stort publikum og for det andre så er det artig å møte så mange revykollegaer.

– Det er utrolig mange flinke fagfolk her. Det blir til at vi snakker mye revy mellom slagene, rett og slett nerding, sier Christer Nilsen og gjør seg klar til forestilling nummer to.

I tillegg til Lånkerevyen var også Skatvalsrevyen ved Terje Stamnes og hans nummer Visning, blant revylagene.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...