Nea Radio

Lånkerevyen er i rute

Øver: Det øves og øves på Trudvang, før premieren på Lånkerevyen den 6. oktober. Foto: Anne Gundersen

Det øves for harde livet på Trudvang på Lånke og i disse dager legges muligens grunnlaget for neste års prisdryss under NM i Revy på Høylandet.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Det vrimler av folk på grendahuset Trudvang på Lånke. Det er nemlig bare få uker igjen til premieren på årets Lånkerevyen og det er ikke rent lite som skal på plass.

– Vi er nok godt over 35 personer med smått og stort, sier Christer Nilsen. Blant disse er også bandet Jjohans, som er fast revyorkester for den lattervekkende gjengen.

Saken fortsetter under lydklippet

Foto: Anne Gundersen

Forhåndssalg

Forhåndssalget går forrykende godt i følge Nilsen.

– Det ser faktisk ut til å bli rekord igjen, sier han og forteller at også i fjor ble det satt ny rekord.

– Dette må man kunne kalle et luksusproblem, smiler han.

– Men vi har satt opp en ekstraforestilling, så dermed er det problemet løst.

Møter opp

Anne Berit Sivertsen forteller at når det ordinære salget går i gang, så skjer det på døra på Trudvang.

– Det er bestandig spennende og det pleier å bli lang kø utenfor av folk som vil sikre seg billetter, sier hun.

– Dette har blitt en happening i seg selv og da lurkikker vi ut vinduet for å se hvor lang køen er denne gangen, ler Sivertsen.

– Men slik det ser ut nå, så må folk forte seg om de vil ha billetter, sier Christer Nilsen, som forøvrig ikke vil spekulere i hvorvidt det blir prisdryss fra Høylandet også neste år.

– Nei, det tør jeg ikke håpe på, sier Nilsen, på tross av at Lånkerevyen er Norges mestvinnende.

– Nå skal vi først lage revy her på Lånke.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...