Nea Radio

– Endelig dekning» på Ivermoen

For Nonstadlaget revygruppe var det lett å finne tittel på årets revy.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

«Nonstadlaget har dekning» viser til at den lille bygda Ivermoen i Malvik endelig fikk mobildekning rett før jul 2017.

Takket være en av bygdas menn Vidar Hamre, som har kjempet en årelang kamp for å skaffe bygda mobildekning, er det nå satt opp mast på Nonstadberget, slik at vi også har dekning her, sier revygeneral Roger Engan.

Masta te`n Vidar

Bygda Ivermoen ligger midt mellom Hommelvik og Mostadmark, og ikke mer enn knappe 30 kilometer fra Trondheim torg. Likevel har det tatt så lang tid for oss oppi her å få dekning, forteller revysjef og ildsjel i Nonstadlaget revygruppe Roger Engan. For å hedre Vidar Hamre har revyen laget et eget nummer til han kalt «Masta te`n Vidar».

Den 18. revyen i rekken

Det er ikke godt å si hvor mange revyer som er laget her på Ivermoen, men det som er sikkert er at den første forestillingen ble satt opp her i 1962. Vi har hatt minst 18 egenproduserte helaftens revyer her, sier Roger Engan.

Galskap fra scenen

De 14 skuespillerne er stort sett glade amatører som liker å gjøgle og holde på med galskap fra scenen. Aina Kristiansen fra Hommelvik er derimot velkjent fra teater og revy fra Jernteppet teaterlag og egne produksjoner, og deltar som en av skuespillerne og medregissør i Nonstadlaget.

Vi har et veldig lojalt publikum, og medlemmene av Nonstadlaget velforening stiller trofast opp hvert år. Dessuten kommer folk fra kommunen og nærliggende kommuner som syns det er artig å komme hit når vi har våre årlige revyhelger i mars, forteller Ania Kristiansen.

Vi produserer og skriver alle tekster sjøl, og har med revynummer som lokalbefolkningen kan kjenne seg igjen i. Her tuller vi med snøkanon på Jervskogen, at hvermannsen kan få vigselsrett, Arne og Carlos og strikkekurs for menn og Rådgivning for seksuelt trakasserte kvinner, blant mye annet tull, sier Roger Engan.

Amalie Uglem Fossen er den yngste av skuespillerne, og har vært med på scenen de to siste årene.

Faren min har vært med i mange år, og jeg har vært med og sett på fra jeg var liten. Nå har jeg stått på scenen de 2 siste årene, og det er kjempeartig, sier Amalie.

Hør intervju med Aina Kristiansen, Amalie Uglem Fossen og Roger Engan her:

Kristin Winsjansen og Svein Terje Aspen i herlig samspill i revynummeret «Rådgivning» Foto: Sissel Moen

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...