Nea Radio

Effektiv trening for mor og baby

Babytrening: Naprapat Mona Nordli Strand har startet trening for mor og baby på Torgkvartalet i Stjrødal Foto: Anne Gundersen

Babytrening er både effektivt og sosialt for store og små og en gang i uka samles syv mødre og babyene deres for å komme i form.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

– Jeg startet dette tilbudet fordi det var noe jeg selv savnet etter at jeg fikk mitt første barn, sier naprapat Mona Nordli Strand. Dette er det tredje kurset hun arrangerer.

– Kurset varer i åtte uker og har blitt populært, forteller hun.

Saken fortsetter under lydklippet

Foto: Anne Gundersen

Helsegevisnt

Det er svært viktig å ta vare på seg selv etter svangerskap og fødsel.

– Kroppen endrer tyngdepunkt og dette er belastende både for ryggen og bekkenet. Dette er noe av det vi fokuserer mest på på kurset, sier Mona.

Koser seg

To av dem som tar turen til Torgkvartalet og trening en gang i uka, er lille Astri på 8 uker og mamma Maria Bjørngård.

– Vi var noen nabodamer som fant ut at vi skulle benytte oss av tilbudet. Maria sier videre at de triller vogna fram og tilbake til trening og at de dermed får lang inn den ekstra innsatsen det krever. Astri trives også, i følge mor.

– I dag har hun sovet det meste av tiden, så treningen ble nok ikke så optimal som den burde for min del, men koselig er det, uansett.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...