Nea Radio

Nea Radio

Ingrid er stasjonstalent

Talent: Ingrid har vært en fantastisk ressurs for oss fra hun begynte her for seks år siden, sier daglig leder ved Circle K Hommelvik, Anne Bjørkli (t.h). Nå er Ingrid Bromseth uteksaminert fra Statoils eget talentprogram. Foto: Anne Gundersen

Hvert år håndplukker Circle K ti personer til sin egen talentskole. En av dem som ble uteksaminert i år er Ingrid Bromseth fra Hommelvik.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 31.07.2017 kl 19:40

Ingrid Bromseth har jobbet ved det som nå er Circle K i Hommelvik i 6 år og for to år siden ble hun oppfordret til å søke på Circle Ks eget talentprogram for framtidige ledere i stasjonskjeden.

– Utdanningen går over to år og består av samlinger, forteller Ingrid.

– Det har vært utrolig lærerikt og spennende, sier talentet, som er en av ni personer som fullførte skoleløpet i år. Samtlige av de uteksaminerte er kvinner.

– Bensinstasjondrift har nok tradisjonelt vært mannstungt, men det har vært klart fra Circle Ks side at det nå satses på kvinner, sier Ingrid, som forklarer at kvinneandelen tros alt er tilfeldig.

– Det handler om kvalifiserte søkere og i år ble det slik.

Saken fortsetter under lydklippet

Ingrid Bromseth og Anne Bjørkli om Statoils talentprogram

Ressurs

Daglig leder ved Circle K Hommelvik, Anne Bjørkli, sier at Ingrid har vært en ressurs fra den dagen hun begynte i jobben.

– Hun er en fantastisk arbeidstaker, bestandig løsningsorientert og serviceinnstilt, sier Anne rørt og tilstår at hun håper Ingrid vil ta over stasjonsdrifta når den dagen kommer. Selv ønsker også Ingrid å drive sin egen stasjon.

– Og dette er jo stasjonen i mitt hjerte, så vi får se, smiler hun lurt.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...