Nea Radio

Husfliden fornyer seg

Daglig leder Oddbjørg Ree Ugland og styreleder Margrete Mære Husby var godt fornøyde med oppslutningen på åpningsdagen. Foto: Hroar Wold Nordhaug

Denne uka var det offisiell åpning av de nyoppussede lokalene til Husfliden på Stjørdal.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Garnklipping

Torsdag var det duket for offisiell åpning av Husfliden på Stjørdal etter at bygget i kjøpmannsgata i vår fikk en oppgradering. Det måtte feires med klipping av garn-snor og kake.
Styreleder Margrete Mære Husby sier at intensjonen med påbygget var å lage en ekstra inngang mot Torgkvartalet
Dette håper de skal kunne bidra til å sluse flere til å bruke gata mere aktivt enn det er i dag.

Slapp å stenge

Daglig leder Oddbjørg Ree Ugland synes at prosessen har gått så godt som smertefritt. Spesielt er hun fornøyd med at de kunne ha åpen butikk under hele byggeperioden.

Større plass

I tillegg til å bygge på har også Husfliden omdisponert lokalene. Produksjonen av bunader er blitt flyttet på loftet , noe som har gitt bedre arbeidsforhold for syerskerne samt større butikklokaler.

Hør Nea Radios intervju med styreleder Margrete Mære Husby og daglig leder Oddbjørg Ree Ugland.

Reporter: Hroar Wold Nordhaug

Odd Petter Haugseth fra Stjørdal Næringsforum var en av de mange som tok turen for å gratulere Husfliden med nyoppussede lokaler. Foto: Hroar Wold Nordhaug

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...