Nea Radio

Nea Radio

Høydepunkt i øsende regnvær

Fest: I tillegg til Jarle Bernhoft (bildet) spilte også Violet Road under konserten i Kimenparken lørdag kveld. Over 1800 mennesker var samlet for å oppleve konserten på tross av et øsende regnvær. Foto: Anne Gundersen

Konserten med Jarle Bernhoft og Violet Road i Kimenparken lørdag ble et høydepunkt, på tross av meteorologenes ekstremvarsel.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Regnet høljet ned over konserten i Kimenparken i Stjørdal lørdag kveld, men omlag 1800 publikummere lot ikke det legge en demper på stemningen da Jarle Bernhoft med band entret scenen. Regnponchoer og godt humør var det som skulle til og det ble en funky kveld i den nye byparken.

– Dette har vært helt fantastisk, sier markedsansvarlig for Kimen Kulturhus, Lene Fjellstad.

Eventyr

– Hele byfesten har vært et eventyr fra ende til annen, stråler Fjellstad.

– Det har vært mye jobbing, men vi har hatt en helt utrolig respons. Det har vært arrangementer over hele kommunen og nå topper vi det med denne fantastiske konserten, sier hun og siterer Stjørdals store sønn.

– Ole Vig sa at når mennesker kommer sammen kan fantastiske ting skje. Det er det vi har opplevd disse dagene og nå gleder vi oss bare til neste år!

Saken fortsetter under lydklippet

Lene Fjellstad om Byfest Stjørdal

Hardført folkeslag

– Da jeg var på vei til konserten tikket det inn med meldinger fra fylkesmannens beredskapskontor om at festen vår kunne bli ledsaget av noen morsomme værfenomener, sier ordfører Ivar Vigdenes.

– Men Stjørdals- og Neadalføret er jo befolket av et hardført folkeslag, og vi anser dette som litt ekstra krydder til en ellers komplett aften. Bare sartere folkeslag kan finne på å avlyse en fest for noe slikt, mener ordføreren.

Stemning: Det var ingen ting å si på stemningen under Byfest Stjørdals store høydepunkt. Foto: Anne Gundersen

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...