Nea Radio

Hommelvik Guts – en gjeng som blir beæret med gjeve priser

Foto: Anette Fossmo

Spillerne på Hommelvik Guts ble beæret med priser for sin innsats og idrettsglede, men på tampen av kvelden ventet det en overaskende og ikke minst fortjent pris til trener Sverre Inge Lystrup Ness.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Fredagskveld var det duket for prisutdelingen Hommelvik Guts AWARDS i Bruket kulturhus og på denne kvelden var det virkelig spillerne som var i fokus å fikk sine utmerkelser. Det ble delt ut mange priser og flere dro hjem med en utmerkelse i hånda. I tillegg viste noen av spillerne frem andre talenter i form av musikkinnslag for å underholde publikum. Det hele ble en hyggelig, sosial og varm kveld, med andre ord; en kveld som virkelig gjenspeiler sjelen til det unike fotballaget med den store ståpå-viljen fra Hommelvik.

Saken fortsetter under radiointervjuet

- Vi har hatt Hommelvik Guts AWARDS, som er prisutdelingen til alle unger som er med i Hommelvik Guts. Også har vi hatt underholdning av egne krefter, underholdere fra Guts som har spilt i mellom prisutdelingene, forklarer trener Sverre Inge Lystrup Ness.

- Jeg får så mye av disse ungdommene at det er helt utrolig. Jeg har holdt på med fotball og ungdommer siden 1972, men det er ingen ting som har gitt meg så mye som dette. Du kan få en klem på trening også. Det er en helt fantastisk gjeng, legger han til.

Tunellkongen

En av kveldens prisvinnere er 16 år gamle Carlos Pezoa som stakk av med prisen for årets «Tunellkonge», en utmerkelse han setter stor pris på.

- Det var veldig fint å få prisen. Jeg er jo fra latin-armerika, så hvis jeg kommer i en posisjon hvor jeg kan få vekk en spiller, så gjør jeg det på en litt underholdende måte. Jeg tar en liten tunnel på han. Når jeg får brukt dette under kamp så er det også veldig gøy, smiler Carlos Pezoa.

- Det har vært en veldig artig og fin kveld, fortsetter han.

Fotball er for alle, virkelig alle!

Denne kvelden var det spillerne som skulle bli satt i fokus og få sine hyllester for den innsatsen de viser både som spiller og medmennesket. Og slik ble det også. Likevel kom det en noe overraskende pris helt på tampen av kvelden og Lystrup Ness ble tildelt den gjeve frivillighetsprisen.

- Det er vel fortjent. Han har stått på fra første stund. Så det er vel fortjent at han fikk en pris nå, sier Pezoa.

- Det har blitt mye nå i det siste. Men det er jo klart at jeg er stolt, beæret og veldig ydmyk i forhold til å få frivillighetsprisen. Den henger høyt. Hva skal man si, nå er det ildsjelprisen som gjelder i januar, frivillighetsprisen nå og hedersprisen for to måneder siden. Det blir litt mye kanskje, hadde vi kunne fordelt det over 60 år så hadde det vært fint. Nå er der fjerde prisen på to og en halv måned. Det er fantastisk og bli satt pris på, også viser det at folk tror på måten vi gjør det på i Hommelvik Guts, der fotball er for alle. Og da mener jeg virkelig alle, forteller Lystrup Ness ydmykt.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...