Nea Radio

Holdt minikonsert hos kameraten

Fiskekompiser: Jan Sakshaug (t.v) inviterte kameraten Kent DuChaine, som skal opptre under Blues in Hell, til å holde en liten minikonsert i butikken hans på Stjørdal. Foto: Anne Gundersen

Kent DuChaine er et kjent navn innen bluesen. Onsdag ettermiddag holdt han minikonsert hos fiskekompisen Jan Sakshaug på Stjørdal.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 30.08.2017 kl 23:21

Blues in Hell er så smått i gang og Kent DuChaine fra sørstatene i USA, er fast artist under musikkfesten.

– Jeg kom hit for første gang for 23 år siden og da ble jeg kjent med Jan Sakshaug, forteller gitaristen og sangeren som avslører at han booker spillejobber utifra om det er mulig å fiske på stedet.

– Jeg har vært en ivrig sportsfisker siden jeg var liten og da drømte jeg om å kunne reise til steder der man kunne fiske i flotte elver, sier DuChaine.

Saken fortsetter under lydklippet

Kent DuChain og Jan Sakshaug om fluefiske og blues

Fiskekompiser

Kent DuChaine ble kjent med Jan Sakshaug da sistnevnte ba gjesten med på fisketur.

– Han tok meg med opp i den flotte elva her og siden det har jeg bare måttet vende tilbake gang på gang, sier DuChaine som også denne gangen allerede har vært en tur i elva.

– Jeg fikk ingen ting, men det er ikke det viktigste. Det er det magiske ved å stå der alene og høre lydene fra naturen som er det fantastiske. Og om du får napp, så blir opplevelsen bare enda bedre, sier han entusiastisk.

Minikonsert

Onsdag bestemte Kent DuChaine seg for å holde en liten minikonsert i Sakshaugs butikk, Jan Sakshaug Sport, som selvsagt blant annet selger fiskeutstyr.

– Vi tenkte at det kunne være litt morsomt å finne på et stunt, sier DuChaine, som trakk mangeårige fans til den lille happeningen.

Festivalveteran

Selv har Jan Sakshaug vært innvolvert i Blues in Hell siden starten.

– Vi i Hell Bluesklubb tenkte at vi skulle finne på noe litt ekstra for medlemmene og andre interesserte og dermed var det i gang, sier Sakshaug. Selv har han tenkt å få med seg det meste av det som skjer på fredag.

– Lørdag har jeg dessverre ikke mulighet, men fredagen, den gleder jeg meg til. Kent DuChaine blir også å høre under litt mer offisielle forhold under festivalen.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...