Nea Radio

Nea Radio

Gode søknader til Odd Håves minnefonds stipend

Stipend: I dag onsdag, går fristen ut for å søke om Odd Håves minnefonds stipend. – Vanskelig å velge, sier styreleder og sønn av Odd Håve, Joar Håve. Foto: Anne Gundersen

I dag går fristen ut for å søke om Odd Håves minnefonds stipend. – Jobben med å velge kandidat blir vanskeligere for hvert år, sier styreleder Joar Håve.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

I dag går fristen ut for å søke om Odd Håves minnefonds stipend. Det er 15. gangen stipendet deles ut og i følge styreleder Joar Håve, som også er sønn av avdøde musiker og politiker Odd Håve, blir jobben med å plukke ut kandidat stadig vanskeligere.

– For hvert år blir både kandidatene og søknadene bedre, sier Håve.

Saken fortsetter under lydklippet

Foto: Anne Gundersen

Minnekonserter

Etter at Odd Håve døde, ble det arrangert minnekonserter i Stjørdal kino og aktører i næringslivet donerte penger slik at man kunne opprette minnefondet.

– Etter det har det kommet til penger fra både næringsliv og privatpersoner og nå kan vi altså tilby et stipend på hele 25 000 kroner til en ung og lovende musiker, forteller Håve.

Fint

Joar Håve sier at det er fint å kunne minnes faren på denne måten.

– For meg personlig er dette en veldig god måte å hedre pappa på.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...